TCS Lidingöloppet presenterar loppåret 2022

TCS Lidingöloppet presenterar stolt arrangemangen som väntar under 2022: ett år som innefattar både en rad nyheter och klassiska, folkkära löparfester!Vi är inne på upploppet av år 2021 och kan därmed börja se fram emot de arrangemang som väntar under 2022. Det blir ett år präglat av mångfald - av traditionella lopp och nyheter, under vår, sommar och höst och till stöd för en rad samhällsviktiga projekt - men där löpglädjen, naturen och festen kommer vara lika påtagliga i samtliga arrangemang!

Lidingöloppsåret 2022 inräknar följande lopp (fler arrangemang, i synnerhet virtuella lopp och lopp i samverkan med Lidingöloppets partners, kan komma att tillkomma): 

30 april: Vårmilen
Under Valborgsmässoafton, lördagen den 30 april, återinförs den populära folkfesten Vårmilen på delar av det mytomspunna TCS Lidingöloppsspåret. De natursköna banorna på 5 och 10km är perfekta för dig som funderar på att springa Lidingöloppet i september.
Läs mer här>

1 juni: Järva skolstafett
I samarbete med Stadium och Rinkeby Run arrangerar Lidingöloppet Järva Skolstafett - ett lopp med målsättningen att främja motionsidrotten och öka intresset för löpning bland unga i Järvaområdet.
Läs mer här>

14-15 juni : Blodomloppet Stockholm
Blodomloppet är ett motionslopp som uppmärksammar den livsviktiga blodgivningen och hälsosamma levnadsval. Gå, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner, familjemedlemmar eller arbetskamrater, och passa samtidigt på att bli blodgivare!
Läs mer här>

4 september: Testloppet 2022
Saucony Run Club bjuder, tillsammans med Lidingöloppet, in till det årliga Testloppet av TCS Lidingöloppsbanan - en fantastisk möjlighet att testa både formen, underlaget och vätskan inför det stundande loppet!
Läs mer här>

23 september - 9 oktober: Lidingöloppet@Hemma och Rosa Bandet-loppet@Hemma
Som komplement till arrangemangen under TCS Lidingöloppshelgen 2022 vill TCS Lidingöloppet fortsätta erbjuda digitala lösningar för att fler ska få möjlighet att delta i loppen. Vi fortsätter därför att arrangera Lidingöloppet@Hemma och Rosa Bandet-loppet@Hemma även under 2022.
Läs mer här> 

23-25 september: TCS Lidingöloppshelgen
Välkommen till den stora folkfesten på Lidingö under den sista helgen i september, med lopp för knattar, barn, ungdomar, vuxna och seniorer, från motionsidrott och elit, på ben, med stavar och på hjul!

I 2022 års upplaga av TCS Lidingöloppshelgen ingår följande arrangemang (fler lopp tillkommer):

- Fredagen den 23 september:
Lidingö Skolstafett
TCS Lidingöruset och TCS Lidingörullet

TCS Lidingöfemman

Lördagen den 24 september
TCS Lidingöloppet Junior och Veteran
TCS Lidingöloppet 15
TCS Lidingöloppet 30

Söndagen den 25 september
TCS Lilla Lidingöloppet
Rosa Bandet-loppet 10km och 4km
TCS Lidingö Knattelopp 

Läs mer om TCS Lidingöloppshelgen 2022 här>


TCS Lidingöloppet tillönskar alla deltagare - både etablerade och kommande - en bra avslutning på 2021 och massor av löparglädje inför det nya året!

För mer information om loppåret 2022 kontakta gärna TCS Lidingöloppets kundtjänst:

08 765 26 15, info@lidingoloppet.se

 Anmäl dig till Lidingöloppets arrangemang här >
Presentkort till TCS Lidingöloppet 15, 30 eller Rosa Bandet-loppet >
Om TCS Lidingöloppet>

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer