Den officiella tävlingsappen för TCS Lidingöloppet

Hur TCS använder digital teknik för att göra tävlingsdagen enklare, smartare och säkrare för alla.TCS tror på att använda teknik för att förenkla din vardag. Teknik har kraften att förändra liv och kan göra det möjligt för oss att uppnå vår verkliga potential. Ingenstans är detta mer effektfullt än när det gäller vår personliga hälsa och välbefinnande.

Som titelsponsor och teknikpartner till det ikoniska TCS Lidingöloppet, har TCS utvecklat årets officiella tävlingsapp för att ge en unik upplevelse för löparna och för de som följer löparna hemifrån.

Appen är den självklara platsen där du hittar all information du behöver för TCS Lidingöloppet 2021. Du hittar den på Google Play Store och App Store.Tips till användare: Appen TCS Lidingöloppet 2021 är en helt ny tjänst som tillhandahålls TCS Lidingöloppets deltagare och supporters. Det betyder att vissa funktioner kontinuerligt utvecklas. För att köra appen felsäkert på din mobilenhet under tiden, avinstallera appen och installera den sedan igen. 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer