Vi rullar in ny partner

TCS Lidingöloppet gasar på och inleder ett nytt samarbete med Bra Bil för att marknadsföra Volvo i samband med TCS Lidingöloppet. "Bra Bil och Volvo blir starka partners till TCS Lidingöloppet och viktiga pusselbitar i vårt arbete att utveckla och förbättra tävlingen för både löpare och publik", säger TCS Lidingöloppets generalsekreterare Cecilia Gyldén.

Vi rullar in ny partner

I avtalet ingår både digital kommunikation och exponering på plats gentemot löparna under TCS Lidingöloppshelgen och Lidingöloppet on Tour powered by Klövern. Bra Bil är en av de största återförsäljarna av Volvo i Sverige.

– Vi arbetar för en aktiv livsstil, ökad hälsa och bättre miljö för en hållbar framtid. Därför känns vårt partnerskap med TCS Lidingöloppet helt naturligt. Dessutom ger samarbetet med TCS Lidingöloppet fler möjligheter att synas där våra kunder finns säger Jan Lööv, VD för Bra Bil

– Bra Bil och Volvo blir starka partners till TCS Lidingöloppet och viktiga pusselbitar i vårt arbete att utveckla och förbättra tävlingen för både löpare och publik, säger TCS Lidingöloppets generalsekreterare Cecilia Gyldén. 


Fakta om Bra Bil Bra Bil-koncernen är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Koncernen utgörs av åtta Bra Bil-anläggningar: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Målet är att långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer