Fem frågor till Lidingöloppets nya projektledare Helen Clemens

TCS Lidingöloppshelgen är en löparfestival med tiotusentals deltagare. Lidingölopper är därför tacksamma över att nu förstärka organiasationen med vår nya medarbetare Helen Clemens, som framåt kommer att hantera kundtjänst, ekonomi och ett flertal arrangemang under loppet. Här besvarar hon fem frågor om sig själv och om uppdraget som väntar.

Fem frågor till Lidingöloppets nya projektledare Helen Clemens

Vad var det som lockade dig att arbeta för Lidingöloppet?
- Jag har haft en önskan om att få arbeta med hälsofrämjande frågor och vad kan passa bättre en världens längsta terränglopp? Jag kände till verksamheten sedan tidigare och visste att här får jag jobba med en fantastisk produkt och proffsiga kollegor som skapar glädje och välmående.

Vad är det bästa med din arbetsroll?
- Jag har varierande arbetsdagar/perioder under ett år. Det är allt från kundservie, ekonomi både på mail och telefon till att vara ute på fältet och träffa löparna live när projektet är i full gång.

Du är engagerad i hälsofrämjande aktiviteter även på fritiden. Vad gör du då?
- Jag är sedan sju år utbildad personlig tränare och driver en egen träningsstudio hemma. Jag har fortfarande kvar en del fasta kunder som jag träffar tidiga mornar och kvällar och ser till att de håller sig i form. Jag är även fystränare för dotterns fotbollslag på Lidingö samt hjälptränare till sonens basketlag i Solna.

Vilket är ditt finaste minne från TCS Lidingöloppshelgen?
- Det är när jag gick i mål på 15 km sträckan 2015. Det var helt perfekta väderförhållanden och jag växeldrog med ett par personer de sista kilometrarna, där vi peppade varandra och jag kände en oerhörd lycka och eufori när jag sprang över mållinjen.

Var på arenan kan man se dig under Lidingöloppshelgen?
- Jag kommer främst att vara runt på mina ansvarsområden som är boenden på skolor, husvagnsparkering samt Kids Zone på Grönsta. Utöver det kommer jag även vara publik för släkt och vänner. Jag hoppas bland annat få en glimt av dotterns klass som springer skolstafetten. Jag jobbar även på att min man får med sig sitt företag och springa företagsfemman under fredagen. Förhoppningsvis träffar jag många fler jag känner som ska springa något av våra lopp. Det finns ju något för alla!


Om Lidingöloppets organisation >
Om Lidingöloppet >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer