Träna och njut på semestern

Härliga semester med tid för vila, återhämtning och umgänge med nära och kära! Lämna vardagens sysslor på hemmaplan och njut av att leva i nuet och att kunna vakna varje dag utan måsten, krav och prestation.


Bild: Vings Bildarkiv 

Kanske har du länge funderat på att komma igång med träningen men upplever att vardagen sätter käppar i hjulet för din intention. Semestern kan bli en inspirerande och lättsam start på en mer aktiv vardag då tröskeln kan upplevas lägre eftersom det på många av Vings hotell finns ett stort utbud av träningsmöjligheter. Träna på egen hand eller tillsammans med andra, det finns en mängd olika gruppträningsformer att välja mellan. Vill man komma igång med styrketräning men är lite osäker på hur det fungerar kan man boka in sig på ”Basic Gym Introduction” som finns på alla våra Sunwing-, OBC- och Sunprimehotell, se till exempel: https://www.ving.se/hotell/sunwing/traning. En instruktör går igenom gymutrustning och hur man använder den tillsammans med deltagarna och ger även råd om hur man skapar en träningsrutin.

Semestern kan också vara ett gyllene tillfälle för dig som tränat inför de olika delarna av En Svensk Klassiker att ytterligare toppa formen och även seeda sig till Lidingöloppet. Genom vårt samarbete är det nu möjligt att seeda sig på alla de hotell där vi har digitalt utmärkta löprundor. Du springer helt enkelt en löprunda som är minst 9 km lång med hjälp av Runkeeper, MapMyRun eller Endomondo. När du är klar tar du en skärmbild på tid och distans, och mejlar sedan bilden tillsammans med ditt personnummer och namn till info@lidingoloppet.se.

Länk: https://www.ving.se/traningsresor/traningshotell

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer