Fyra frågor till vår nya sponsoransvarige Carina Thomasson!

TCS Lidingöloppet är stolta att presentera vår nya sponsoransvarige och lagmedlem Carina Thomasson, som framåt kommer ha det övergripande ansvaret kring TCS Lidingöloppets sponsorrelaterade frågor. Här besvarar hon fyra frågor om sig själv och uppdraget! 

Fyra frågor till vår nya sponsoransvarige Carina Thomasson!

Berätta om dig själv och din bakgrund!
Jag kommer närmast från IBM där jag jobbat med både försäljning och marknadsföring varav de senaste 4 åren med ansvar för IBMs svenska marknadsevents. Parallellt med eventrollen arbetade jag med IBMs sponsorskap med Vasaloppet. Jag är en glad amatör som verkligen gillar att träna och utmana mig själv. Favoritsporterna är löpning och cykling (både landsväg och mtb) men jag har även genomfört flera Vasalopp och triathlon. 

Vad lockade dig till TCS Lidingöloppet?
Att få vara del av en organisation där målet är att får människor att röra på sig och må bra och att få vara med och skapa en oförglömlig upplevelse för deltagarna i loppen tillsammans med de sponsorer vi jobbar med. 

Du har själv testat på en hel del härliga löparutmaningar, berätta!
Jag är ingen snabb löpare och gillar att springa lugnt och lite längre sträckor, helst i skogen, men har sprungit både maraton och kortare stadslopp. En mycket trevlig löparupplevelse som jag och en kompis gjorde var att under en period springa Roslagsledens alla 11 etapper som går mellan Danderyd och Grisslehamn. Sträckorna är mellan 9 -25 km långa och den ena vackrare än den andra. Du springer längs stigar, grusvägar och över klippor precis vid havskanten.

Varför ska ett företag bli sponsor till TCS Lidingöloppet?
Lidingöloppet är världens största terränglopp med tusentals löpare och erbjuder idag en distans för alla. Att vara en sponsor Lidingöloppet innebär att få möjlighet att nå ut till Lidingöloppets nätverk av löpare och följare både före under och efter loppen, att få associationen till Lidingöloppet och dessutom få vara en del av den fantastiska folkfest det är på plats under lopphelgerna. Det innebär också att vara en del av det partnernätverk som regelbundet träffas, nätverkar, utbyter erfarenheter och inspirerar varandra.

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer