Tack ted&gustaf - utvecklarna av TCS Lidingöloppets nya hemsida!

TCS Lidingöloppet uttrycker vårt djupaste tack till digitalbyrån ted&gustaf, som genom den nya layouten på www.lidingoloppet.se har förstärkt lopp-upplevelsen och förenklat interaktionen med löpargemenskapen på nätet! 

Tack Ted&Gustaf - formigvarna till TCS Lidingöloppets nya hemsida!

Att vara världens största terränglopp betyder inte nödvändigtvis att man bemästrar alla typer av terräng. TCS Lidingöloppet är därför evigt tacksam till digitalbyrån ted&gustaf, som under 2020 och 2021 har hjälpt oss att bryta ny mark, orientera bland färgkartor och hitta nya kommunikationsvägar i den digitala terrängen på www.lidingoloppet.se. 

Ted&gustaf är en digitalbyrå specialiserad inom webbutveckling, UX/UI-design, digital strategi och kommunikation. Under arbetet med TCS Lidingöloppet har de givit www.lidingoloppet.se en helt ny design, en förbättrad användarupplevelse och en ny, teknisk implementation. Ett av fokusområdena under arbetet har varit att göra det lättare för löpare att hitta information om loppen och att anmäla sig. 

Genom ted&gustaf är det nu dessutom lättare för besökare att på Lidingöloppets hemsida uppleva känslan av att springa i Lidingös naturlandskap under de vackraste dagarna i september - något som karaktäriserar TCS Lidingöloppsarrangemanget, och som nu blir tillgänglig året om på www.lidingoloppet.se. 

Ted&gustafs insats har även medfört fördelar för TCS Lidingöloppet som arrangör och partner, då den nya hemsidan gör det lättare att lyfta fram våra sponsorer och publicera informationstexter för volontärer och funktionärer. Allt detta är av stort värde för TCS Lidingöloppet som centralt nav för tiotusentals löpare, många tusen ideellt arbetande, och ett stort antal namnkunniga sponsorer. 

TCS Lidingöloppet vill i ljuset av allt detta varmt rekommendera ted&gustaf till alla parter som, liksom vi, är involverade i storskaliga eventarrangemang med komplex informationshantering.

Läs mer om ted&gustafs insats för TCS Lidingöloppet genom att följa den här länken!


Om ted&gustaf
Ted&gustaf är en Episerver Premium Solution Partner baserad i Stockholm som tillhandahåller strategi, design och utveckling för framgångsrika storskaliga webbplatser. Även om vissa skulle kalla oss en digital byrå, skulle andra kalla oss webbutvecklare eller webbkonsulter. Oavsett vilket hjälper vi företag att bygga webbplatser med ledande innehållshanteringssystem.

Vår grundtanke är att arbeta med ett begränsat antal kunder och fokusera på långsiktiga relationer där vi lär känna människorna vi arbetar med, deras företag och den verksamhet de är i. Vi tror att detta är nyckeln för våra egna och våra kunder. 

Läs mer om ted&gustaf här!


 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer