Loppmånaden och världens längsta Lidingölopp är igång!

Trots ett riktigt kämpigt år med många inställda planer fick vi i helgen bästa möjliga start på årets TCS Lidingölopp och Rosa Bandet-loppet.

Startskottet har gått till Världens Längsta TCS Lidingölopp och Rosa Bandet-loppet

I strålande sensommarväder gav sig mängder av löpare ut och sprang. Det var löpare på Lidingö som valde @Lidingö-versionen, och runt om i hela landet som sprang @Hemma-varianten. Vår första utländska löpare hittills registrerade sitt lopp från Finland.

Våra sociala media-kanaler har svämmats över med bilder, och härliga kommentarer och stolthet över både egen och andras prestationer. ”Så nära ett riktigt lopp man kan komma” kanske är det finaste betyg vi kan få!

Tack alla ni som sprungit i helgen, som delat era fina upplevelser med varandra, och alla ni som anmält er till årets lopp under helgen. Anmälan är öppen hela loppmånaden, som pågår t o m 18 oktober. Utmana en kompis. Spring med en kollega. Peppa en konkurrent. Njut av den vackra hösten och ge dig ut och spring, lunka eller gå. Du kan välja mellan 4 km, 10 km, 15 km och 30 km. Antingen springer du @Lidingö, eller @Hemma – alltså på valfri bana i din närhet.

Dela gärna din upplevelse med oss!

#tcslidingöloppet@Lidingö

#tcslidingöloppet@Hemma

#rosabandetloppet@Lidingö

#rosabandetloppet@Lidingö

#jagställerupp

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer