Få seedning och inspiration med Lidingöloppet on Tour

Tillsammans med lokala föreningar på tio orter ger sig Lidingöloppet ut på turné för åttonde gången. Att delta i ett tourlopp ger dig möjlighet till seedning, bra träning inför TCS Lidingöloppet och ny kunskap och inspiration.

Seedning och inspiration till Lidingöloppet

Från Lund i söder till Skellefteå i norr arrangeras seedningslopp och löparträffar. Touren inleds 21 april med Skrylleloppet i Lund. Lidingöloppet och de lokala föreningarna hjälps åt att arrangera loppen och överskottet går till största delen tillbaka till föreningen på orten.
– Genom turnén får vi chans att träffa löpare runt om i landet. Vi vill värna om och bidra till det lokala föreningslivet, vi vill också uppmuntra fler att komma ut och röra på sig – det är det viktigaste, säger Niklas Gabrielsson som är projektledare för Lidingöloppet on Tour.

Ett seedningslopp innebär att resultatet kan ligga till grund för att kvala till ett bättre startled under TCS Lidingöloppshelgen. Självklart går det alldeles utmärkt att springa något av loppen i Lidingöloppet on Tour utan att delta i TCS Lidingöloppet på Lidingö.

I samarbete med de lokala föreningarna erbjuds också kostnadsfria föredrag och träningar med duktiga löpare. Håll utkik för datum och tider för träffarna!

2018 kommer Lidingöloppet on Tour till följande orter:

Lund/Skrylleloppet 21 april
Göteborg/Näsetloppet 5 maj
Jönköping 8 maj
Skellefteå/ Skellefteå Midnight marathon 16 juni
Gävle 18 juni
Trollhättan/ Kraftprovet 20 juli
Svartå/Svartåloppet 11 augusti
Skövde/ Hagenloppet 11 augusti
Falun/ Stora Stöten Run 11 augusti
Linköping 20 augusti
Uppsala/ Kung Björn-loppet 22 september


Information om loppen och anmälan: www.lidingoloppet.se/LLontour

Varmt välkommen att bli en del av Världens största terränglopp!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer