Se årets stora digitala seminarium om löpning, träning och hälsa

För dig som inte hade möjlighet att se det sjärnspäckade seminariet när det sändes live från en studio i Stockholm, finns fortfarande möjligheten att titta på inspelningen från den uppskattade sändningen.För dig som inte hade möjlighet att se det sjärnspäckade seminariet när det sändes live från en studio i Stockholm, finns fortfarande möjligheten att titta på inspelningen från den uppskattade sändningen.

Välkommen att se TCS och Lidingöloppets stora digitala seminarium om löpning, träning och hälsa. Det stjärnspäckade programmet, som sändes live från en studio i Stockholm, leds av programledaren och löpningsentusiasten Kristin Kaspersen. I panelen möter vi Börje Salming, ishockeylegend, Lovisa ”Lofsan” Sandström, personlig tränare och träningsexpert, Michel Tornéus, före detta friidrottare som har det svenska rekordet i längdhopp, Charlotta Fougberg, friidrottare inom medel- och långdistanslöpning, samt Kristina Andersson, näringsfysiolog, känd som expert i TV4 och SVT.

Det är helt kostnadsfritt att se det digitala seminariet som arrangeras av Lidingöloppets huvudsponsor Tata Consultancy Services (TCS) och Lidingöloppet. För mer information, klicka här eller besök https://live.twebcast.com/participant/tcslidingoloppet2021

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer