Årets sko är här!

Missa inte den specialdesignade limiterade versionen av en av SAUCONYS mest populära löparskor: Kinvara. Skons design har tagit inspiration av naturen som omger löparna under sin tur genom skogarna på Lidingö. Därför ser man detaljer av barrskogens grenar tryckt över skon ovandel. 

Givetvis ser man TCS Lidingöloppets logo i både häl och på plösen. På innersulan så finns ett tryck över bansträckningen och de mest beryktade backarna i loppet - detta för att löparen skall göra sig påmind om den kommande eller avklarade utmaning som loppet verkligen är.

Och skomodellen? För 10 år sen släppte Saucony modellen Kinvara som revolutionerade skobranschen och idag en av de mest populära skor inom natural running, dvs skor för löpning med lågt häl-tå-dropp och låg vikt. Kinvara, som fått sitt namn efter en liten ort på Irlands västkust känd för sina fantastiska löpmiljöer, blev snabbt favoriten bland löpare som sökte en lättviktssko med responsiv stötdämpning och främjar ett löpsteg längre fram på fotbladet. Den har blivit ett förstahandsval för både elitlöpare liksom motionärer för all typ av tempo- och teknikträning, och de som söker en lätt frihetskänsla dagen man står på startlinjen i ett lopp.

Idag har skon SAUCONYs senaste innovativa teknologier såsom det prisbelönta dämpningsmaterialet EVERUN och nya passformsteknologin FORMFIT som gör att skon passar många olika fottyper. Självklart behåller skon sin låga vikt på 213 gram.

Skon är framtagen som unisex och säljs exklusivt på Stadium till priset 1499 SEK. SAUCONY Kinvara 10 Lidingöloppet kommer säljas i utvalda Stadium-butiker och på www.stadium.se/cms/lidingoloppet från början av maj samt på mässan i samband med TCS Lidingöloppet.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer