Sätt mål inför 2021 med TCS Lidingöloppet!

Ta hjälp av TCS Lidingöloppet för att sätta upp ett långsiktigt mål för träningen – anmäl dig till något av våra lopp under 2021!

Sätt mål inför 2021 med TCS Lidingöloppet!

 

Med folkfesten i september som ett hägrande mål i fjärran blir det lättare att motivera träningspassen under året. Genom varje genomförd träning kommer du att komma närmare den euforiska känslan på Lidingös löpspår, där du och tusentals löpare gemensamt övervinner er trötthet och slår era personliga mål - ackompanjerade av musik, hejarop och publikjubel!

För dig som vill ha ett kortsiktigt mål för att motivera träningen arrangerar Lidingöloppet fartfyllda utmaningar i vacker terräng under hela året.  I maj kan du till exempel springa in våren på Lidingö genom Vårmilen, i juni välkomnar vi dig till Sveriges största terränglopp Blodomloppet, och under hela sommaren kan du möta Lidingöloppet runt om i landet under Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern. 

Vi ser fram emot att följa din väg mot personliga framgångar under hälsoåret 2021 – under förberedelserna och hela vägen in i mål! Ta det första steget redan nu och anmäl dig till något av våra lopp här.  

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer