Rosa Bandet-loppet presenterar "Rosa Rörelseglädje"!

Rosa Bandet-loppet tipsar om vardagsmotion hemma

Rosa Bandet-loppet presenterar "Rosa Rörelseglädje"!

Som ett lopp dedikerat till att främja folkhälsa vill Rosa Bandet-loppet inspirera till vardagsmotion och idrottsgemenskap - även i en tid då gym, gruppträningar och föreningsaktiviteter är begränsade. Vi är därför stolta att presentera "Rosa Rörelseglädje" - träning som kan genomföras hemma och utan redskap. 

Alla övningar i Rosa Rörelseglädje finns samlade på Intagram under hashtagen #rosarörelseglädje och kan anpassas efter utövarens egna förutsättningar och mål. Även om övningarna åtföljs av beskrivningar av hur de främjar löpsteget är träningen inte löpspecifik utan kan även genomföras för att främja allmän hälsa och välbefinnande.

Genom övningarna hoppas Rosa Bandet-loppet kunna främja en mjuk start på hälsoåret 2021, och inspirera till att ställa upp i 4 eller 10km under Rosa Bandet-loppet i höst. 


Rosa Bandet-loppet arrangeras till förmån för Cancerfonden och 100kr av varje startavgift går oavkortat till cancerforskningen. Spring loppet för någon du tycker om - anmäl dig genom den här länken

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer