Nu lanserar vi Virtuella Terrängserien Stockholm - VTSS!

Saknar du också känslan av att få springa ett lopp? Känslan av att få mäta dina krafter mot andra på en utslagsgivande skogsbana? Kanske även att ha chansen att vinna något pris? Eller kanske du bara vill hålla dig frisk, pigg och motståndskraftig?

Nu lanserar vi Virtuella Terrängserien Stockholm - VTSS!

Under 10 veckor ger vi på TCS Lidingöloppet nu Stockholms löpare möjligheten att få testa på några av huvudstadens mest älskade terrängspår och samtidigt kunna tävla mot andra. Till skillnad från ett vanligt lopp så springer vi i VTSS inte samtidigt utan du väljer själv vilken dag och tid under en viss vecka som du vill springa den aktuella sträckan! Deltagande är gratis. Det enda du behöver göra är att skaffa ett konto på träningscommunityn Strava samt gå med i Lidingöloppets klubb på Strava. Du är nu med i VTSS!

Varje vecka lanserar vi en ny etapp, en ny bana i Stockholmsområdet. Vissa lite enklare, vissa lite mer utmanande. Det enda du behöver göra är att ta dig till den aktuella banan och spring den sträcka som angivits. Om du vill så kan du springa lite fortare men det går lika bra att lunka eller gå. Säkerställ att din prestation sparats i Strava, då är du med och tävlar om priserna.

Måndagen efter varje kalendervecka presenterar vi såväl den kommande veckans etapp och priser som resultat och vinnare från den föregående.

Fina priser finns att vinna från TCS, Stadium, Saucony, Ormsalva med flera. Och du, är du tillräckligt bra och deltar under minst 7 veckor så kan du ta dig hela vägen till Amsterdam Marathon den 18 oktober då förstapriset är en resa till det häftiga loppet!

Är du sugen? Gör dig redo redan nu, första etappen inleds på måndag. Läs mer på https://www.lidingoloppet.se/sv/site/vtss/

 

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer