Nordic Choice Hotels hjälper Lidingöloppets löpare att sova gott

Hotellkedjan Nordic Choice Hotels går in som boendepartner till TCS Lidingöloppshelgen.
- Samarbetet kommer ge mervärden för deltagarna både inför och efter loppen, vilket förhoppningsvis visar sig genom bra prestation i själva genomförandet säger Thomas Sandell, Regional Sales Director/Sports Director på Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels hjälper Lidingöloppets löpare att sova gott

Nordic Choice kommer att erbjuda bra boende till förmånliga priser i samband med Lidingöloppets olika lopp under året. Både i Stockholmsregionen och runt om i landet i samband med Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern. En rad andra projekt som ska ge löparna en bra uppladdning inför loppen är under planering.

- Lidingöloppet och Nordic Choice Hotels är i mina ögon en perfekt kombination. Vi har båda stort fokus på att bedriva verksamhet som inkluderar människor och välkomnar alla oavsett vilka de är. Vi hoppas att samarbetet kommer att innebära att vi får se fler av våra hotellgäster i löpartights framöver, och att vi får skämma bort dem efter målgång med en skön hotellupplevelse, säger Thomas Sandell.

- Det känns logiskt och roligt för oss att samarbeta med en hotellkedja som prioriterar ett aktivt liv och välmående. Att bo bra före och efter loppet höjer hela upplevelsen, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare för Lidingöloppet.

Om Nordic Choice Hotels:

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med 190 hotell och 16 000 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 20 fristående hotell. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Mer information:
Thomas Sandell,Regional Sales Director/Sports Director på Nordic Choice Hotels, 076-840 08 04, thomas.sandell@choice.se 

Tomas Hoszek, generalsekreterare Lidingöloppet, 070-513 44 88, tomas.hoszek@lidingoloppet.se

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer