Naturen finns där för dig!

Vi är tacksamma för att naturen står stadigt där den står, i en tid som denna skall vi löpare vara glada för att sporten vi valt kan utövas enskilt, ute i naturen. 

 

Naturen finns där för dig!

Med den snabba ökningen av det nya coronaviruset har vi uppmanats att fysiskt distansera oss från varandra. Liksom många känner vi definitivt det avståndet på fler än ett sätt. Men trots många förändringar i vårt vardagliga liv är det en sak som än så länge överlevt alla begränsningar och som förblivit en välkommen och nödvändig komponent under denna osäkra tid: löpningen.  I en tid när vi uppmanas att hålla oss undan gymmet och andra sällskapslokaler så kommer naturen alltid att välkomna oss. Bara att komma utomhus och i solen (eller regnet) kan kännas underbart och är optimalt i en tid när vi uppmanas att hålla oss undan större sammankomster! 

 

Med social distansering och den ständiga rädslan för att du eller en älskad skall bli sjuk blir känslorna starka. Vi, likt många utav er, har känt allt från oro till betydelsefulla ögonblick av tacksamhet och hopp. För många av oss är löpning inte bara motion, det ger oss en känsla utav gemenskap, motivation, frihet och är en välbehövlig flykt från vardagen. Vi förknippar löpning med lycka och styrka. Det är något vi ser fram emot, något vi längtar efter, något som stärker oss och får oss att känna oss friska.

 

Nu är den bästa tiden för att återupptäcka hur fantastisk löpning är- hur skönt det kan vara att springa själv ute i naturen. Vi löpare skall vara glada för att sporten vi valt kan utövas enskilt och ute i den friska luften. Oavsett om du är hemma eller jobbar hårt för att rädda andras hälsa skall du inte förlora fokuset på ditt löparmål. Just nu är världen upp och ner, men naturen finns där precis som vanligt, ta tillvara på det! Ta hand om er!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer