Den officiella TCS Lidingöloppskollektionen 2022 är här!

TCS Lidingöloppet presenterar stolt årets T-shirt och sko - framtagna av Stadium/SOC och Saucony. Kollektionen refekterar Lidingöloppet som en dynamisk utmaning för alla - med både flacka och kuperade partier. 

Årets officiella TCS Lidingöloppet t-shirt kommer från Stadium och SOC. Tröjans tryck visar den natursköna sträckan längs Kyrkviken - en återhämtande och naturskön del av den kuperade TCS Lidingölopps-terrängen. Tröjan tillhör kollektionen ReRun som består av hållbara och funktionella löparplagg. Hela kollektionen har tillverkats med vattenbesparande tekniker eller återvunna material och är SOCs mest hållbara alternativ. Genom att använda produkter från ReRun-kollektionen kan du springa med miljön i åtanke, utan att kompromissa med komfort och funktion. 

Årets officiella TCS Lidingöloppet-sko är av modellen Kinvara 13 - en lättviktssko från Saucony som passar utmärkt för både snabbare pass och distansträning. Kinvara har blivit ett förstahandsval för både elitlöpare liksom motionärer för all typ av tempo- och teknikträning, och för de som söker en lätt frihetskänsla under loppdagen.  Årets design går hand i hand med TCS Lidingöloppets färgpalett och visar TCS Lidingöloppet-loggan på sula och plös. På innersulan framträder även bansträckningen med de mest beryktade backarna i loppet så att löparen skall göra sig påmind om den kommande eller avklarade utmaningen!
 

Följ den här länken för att se årets TCS Lidingöloppströja och sko på Stadiums webshop >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer