Lidingöloppet och Advokatfirman Nova i samarbete

Advokatfirman Nova erbjuder rådgivning inom affärsjuridikens alla större områden. Nu går advokatbyrån in som officiell leverantör till Lidingöloppet.

Lidingöloppet och Advokatfirman Nova i samarbete

– Det är jätteroligt att samarbeta med en aktör som vill vara med för att lyfta en intern hälsosatsning. För oss innebär det ett värdefullt stöd i avtals- och andra juridiska frågor, säger Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hozsek.

– Vi vill att vår personal ska hålla sig i form – då håller byrån sig i form! Många av våra medarbetare springer Lidingöloppet och är engagerade som funktionärer. Lidingöloppet är en organisation som delar våra värden och vi tycker att lopp som Skolstafetten Järva är jättespännande, säger Cristina Bergner, advokat och partner på Advokatfirman Nova. 

Mer information
Tomas Hoszek, generalsekreterare Lidingöloppet, tel 08-765 27 18, tomas.hoszek@lidingoloppet.se
Cristina Bergner, partner, Advokatfirman Nova tel 070-108 86 88, cristina.bergner@nova.se

Om Advokatfirman Nova
Nova erbjuder rådgivning inom affärsjuridikens alla större områden. Därtill har Nova absolut spetskompetens inom flera områden. Nova tillhandahåller medlemsservice åt bransch- och arbetsgivarorganisationer, samt har en omfattande extern utbildningsverksamhet. Flera av delägarna på Nova är verksamma som skiljemän.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer