Lidingöloppet MTB blir del av Lidingöloppets högsäsong i höst!

Ta del av loppet på 30km under en av höstens stora högtider! 

Lidingöloppet MTB blir del av Lidingöloppets högsäsong!

För att försäkra att Lidingöloppet MTB inte begränsas eller ställas in på grund av Covid-19-restriktioner kommer tävlingen att flyttas från maj till den 2 oktober 2021. På det här sättet kommer Lidingöloppet MTB i år att integreras i Lidingöloppets högsäsong under hösten!

Eftersom arrangemang av motionslopp fortsatt präglas av oförutsägbarhet till följd av Covid-19-pandemin har Lidingöloppet beslutat att flytta Lidingöloppet MTB från den 2 maj till den 2 oktober 2021. 

Genom flytten kommer Lidingöloppet MTB att integreras i Lidingöloppets högsäsong under hösten.  Anmälda cyklister har därmed möjlighet att ta del av den folkfest som gör Lidingöloppet till en höjdpunkt för hela motions-Sverige.

Årets arrangemang av Lidingöloppet MTB (”Lidingöloppet MTB 30”) kommer att avgöras utmed en 30km-bana som, precis som Lidingöloppets klassiska lopp, startar på Koltorp och går i mål på Grönsta gärde, med små justeringar under vägen. Genom sin utmanande kupering, tekniska partier och natursköna terräng kommer banan att skapa en MTB-upplevelse i ett helt eget slag.

I arrangemanget ingår medalj, vätske-/energidepå att ingå, liksom cykelservice och underhållning längs banan.


Läs mer om Lidingöloppet MTB 30 här!

Anmäl dig till Lidingöloppet MTB 30 här!


Alla frågor om Lidingöloppet MTB hänvisas till Lidingöloppets kundcenter via info@lidingoloppet.se.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer