Hitta din egen löpform med Bara Vanlig

Lidingöloppshelgen är en folkfest som firar löpform i alla dess former. En grupp som fortsätter att uppmärksamma löpformer under resten av året är Bara Vanlig - löpargruppen för individer med funktionsvariation. I år kommer Bara Vanlig att stödja Lidingö Ruset och Rullet, och som inspiration innan dess har vi fått följa med gruppen när de genomför TVSS etapp 6 i Hellas.

Hitta din egen löpform med Bara Vanlig

 

Bara Vanlig är idag etablerade i åtta stadsdelar runt om i Stockholm och samlar vid varje pass omkring 20 deltagare med olika funktionsvariationer. Alla aktiva deltar i träningen efter egna förutsättningar och ambitionsnivåer - den förenande nämnaren är glädjen i att vara ute och röra sig tillsammans.

När vi träffar gruppen vid Hellasgården möts vi av ett stort gäng taggade idrottare - redo för 3 kilometer löpning, rull, gång, eller bara uppvärmning. Gemenskapen syns i de aktivas glädje - från uppvärmning, genom etappen och hela vägen in i fikat i mål. Under sträckan får vi värdefulla tips på hur man firar sin egen egen löpform i spåret. Tipsen är:

1. Att värma upp ordentligt,

2. Att peppa sig själv och varandra

3. Att påminna sig om glädjen att röra sig

Bara Vanlig och Lidingöloppet avser i höst starta en ny löpargrupp på Grönsta. Om du redan nu vill följa med Bara Vanlig på träningspass finns all infomation om gruppens upplägg, mötesplatser och kontaktpersoner här

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer