Häng med i Saucony Run Club!

Få ny motivation med Saucony Run Clubs digitala program!

Häng med i Saucony Run Club!

Saucony Run Club är löpargruppen som erbjuder träning för alla oavsett var i landet man befinner sig! Med gruppens digitala program väljer du precis hur, var och när du utför din träning, smidigt eller hur?

I brist på tydliga mål och träningsgemenskap samt flertalet inställda lopp kämpar många med att hålla igång motivationen – något som Saucony Run Club vill ändra på! Alla medlemmar i Saucony Run Club erbjuds ett kostnadsfritt träningsprogram som är framtaget av elitlöparen John Kingstedt.

Med Saucony Run Club vill Saucony ge löparna ute i landet möjligheten att vara del av ett träningssammanhang och en stöttade gemenskap, något som har blivit extra viktigt i dessa tider. Saucony Run Club erbjuder ett kostnadsfritt träningsprogram som är skapat av Saucony sponsrade atleten John Kingstedt. Programmet är ett grundträningsprogram där löparna får möjligheten att följa ett digitalt program var och när man vill, helt på sina egna villkor. Som medlem i Saucony Run Club väljer man mellan tre olika grupper. I grund och botten följer de samma program men det som skiljer dem åt är i stort sett hur mycket tid man vill lägga på träningen varje vecka. Vill man springa lite mer väljer man grupp 3 med 5-6 pass i veckan, men känner man att tiden är knapp så väljer man istället grupp 2 med 4-5 pass i veckan.

Är du intresserad av att hänga på Saucony Run Club? Ta med din kollega, din granne eller din bästa kompis och anmäl er idag. För mer information samt anmälan till gruppen: https://saucony.se/sauconyrunclub

Glöm inte att följa Saucony Run Club på Instagram och Facebook, där uppdateras det flitigt med information och pepp gällande träningsprogrammet - @sauconyrunclub

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer