Ving och TCS Lidingöloppet tar tåget till Alperna!

Med tåg tar vi oss genom Europa ner till vackra Österrike för att uppleva alperna i löparskor under ledning av Malin Ewerlöf! En möjlighet att resa mer hållbart och samtidigt upptäcka Europa med likasinnade!

Ving och TCS Lidingöloppet tar tåget till Alperna!

Ving och TCS Lidingöloppet inleder ett nytt resesamarbete och arrangerar sin första gemensamma träningsresa med tåg. Där får deltagarna träna löpteknik under ledning av friidrottsprofilen Malin Ewerlöf. Resenärerna coachas och inspireras av Ewerlöf, samtidigt som de får springa i en vacker skogsmiljö som liknar TCS Lidingöloppets naturliga terräng.

 

Den 19 maj avgår träningståget från Sverige via Danmark och Tyskland mot österrikiska Riezlern som ligger vid gränsen mot Tyskland. Där väntar tre dagars löpträning i alpmiljö och boende på Sport- & Familienhotel Riezlern. Här får u som löpare uppleva naturen i Kleinwalsertal, som är en av de vackraste regionerna i Alperna. Denna nya satsning på löparresor med tåg ger träningsintresserade möjlighet att öva löpteknik i en härlig miljö.

 

Tillsammans med Ving och Malin Ewerlöf erbjuder vi en resa med både praktisk träning och inspiration som ökar chanserna att bli en bättre löpare. Dagarna fylls med olika träningspass och föreläsningar under ledning av Malin Ewerlöf och experter från TCS Lidingöloppet. Det kommer vara kvalitativa pass som utmanar deltagarna, så att de kan vässa sin löpning och nå ännu bättre resultat.

 

Prisexempel 

I priset, fr. 9 330 kr, ingår tågresa ToR från Stockholm eller Köpenhamn med avresa 19/5, 2020 samt boende i tre nätter på Sport- & Familienhotel Riezlern inklusive lokala transporter.

Mer info om löparresan, klicka här:

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer