Fastighetsbolaget Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour

Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern blir namnet på våra tourlopp runt om i landet. Vi drar igång redan lördag 21 april i Lund!

Fastighetsbolaget Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour

Närhet och engagemang är en central komponent i Klöverns affärsidé. Genom lokalt baserad personal säkerställer Klövern att hyresgästerna får bästa möjliga service och bemötande.

– Att Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour knyter väl an till vår affärsidé, samtidigt som det ligger i linje med vårt hållbarhetsarbete, där god hälsa – för såväl kunder som medarbetare – är ett naturligt inslag, säger Rutger Arnhult, VD på Klövern. 

– För oss är det väldigt positivt att Klövern, som är ett ledande fastighetsbolag och har en stor bredd med närvaro på många orter i landet, blir partner till Lidingöloppet on Tour. Klöverns nätverk, fantastiska engagemang och samhällsansvar går hand i hand med Lidingöloppets ambitioner. Nu får vi möjlighet att lyfta touren ännu mer, säger Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek. 

Klövern kommer dessutom att engagera sig i TCS Lidingöloppet och TCS Lilla Lidingöloppet. 

Första loppet i Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern arrangeras lördag 21 april i Lund.

Hela programmet:

Lund 21 april

Göteborg 5 maj

Jönköping 8 maj

Skellefteå 16 juni

Gävle 18 juni

Trollhättan 20 juli

Svartå 11 augusti

Falun 11 augusti

Skövde 11 augusti

Linköping 20 augusti

Uppsala 22 september 

Läs mer om Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern >>

Om Klövern
Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter och en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder sina hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet, samt i Köpenhamn. Klövern är främst fokuserat på kontor men erbjuder även lokaler för företag och organisationer verksamma inom vård, utbildning och detaljhandel; såväl som inom lager och logistik. Dessutom arbetar Klövern Living med ett antal projekt av bostadsutvecklingskaraktär.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer