Spring som elitlöparna – ta hjälp av Enervit langningsservice!

Om du vill få hjälp av expertisen att prestera på topp i TCS Lidingöloppet 30km erbjuder Enervit en langningsservice som garanterar att energidepåerna hålls fyllda genom hela utmaningen! 

Spring som elitlöparna – ta hjälp av Enervit langningsservice!

Under TCS Lidingöloppet 30km kan du få experternas hjälp att prestera på topp. Under loppet tillhandahåller Enervit nämligen en langningsservice som ger dig energitillförsel direkt i spåret. 

För att säkerställa energinivån behöver kroppen exempelvis 100g kolhydrater per aktiv timme. Vid en sluttid på 3 timmar och 30 minuter går det åt mellan 2600-3000 kcal beroende på vikt/snittpuls osv. Du behöver även tillföra mineraler för att undvika kramp. Genom langningsservice ser Enervit till att du får just de här resurserna, i korrekt sammansättning och dosering.

Utöver att langningsservicen är anpassad för din resa genom Lidingöterrängen har den även fördelen att du därmed slipper bära vätska, energigels och återhämtningsprodukter med dig i spåret.

Den personliga langningsservicen kostar 350 kronor, finns i ett begränsat antal, och bokas i kassan i samband med din anmälan till TCS Lidingöloppet 30km. Om du redan är anmäld kan du även köpa till tjänsten via Tickster. Du kan även boka langningsservicen på plats under loppdagen. 

Paketet innehåller: 1st PreSport, 1st Gel, 1st Liquid Gel, 1st Liquid Gel Competition 6st (tabletter) Carbo Tablets, 1st WP Recovery och en Enervitflaska, liksom ett band som visar att du erhåller tjänsten.


(Alla deltagare i loppet erhåller vätska och energiprodukter på de ordinarie vätskestationerna. Enervits langningsservice är ett komplement till dessa). 

Lycka till i spåret önskar Enertvit och TCS Lidingöloppet!

Mina sidor >
Anmäl dig till TCS Lidingöloppet 30 >

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer