Dubbelt upp i årets TCS Lidingö Knattelopp!

TCS Lidingö Knatteloppet kommer i år att arrangeras i dubbel upplaga! Alla barn och vuxna med spring i benen hälsas härmed välkomna till Grönsta både fredagen den 24 september och söndagen den 3 oktober!

Dubbelt upp i årets TCS Lidingö Knattelopp!

Genom att de sista restriktionerna för deltagarbegränsningar lyfts den 29 september har TCS Lidingöloppet härmed glädjen att välkomna våra yngsta deltagare till två upplagor av TCS Lidingö Knattelopp!

De barn som väntar ivrigt på att springa under TCS Lidingöveckans premiärdag är välkomna till TCS Lidingö Knattelopp den 24 september. De barn som i stället vill spana in föräldrars och syskons lopp under TCS Lidingöloppsveckan innan de springer själva kan i stället ställa upp i TCS Lidingö Knattelopp den 3 oktober.  Och de barn som har extra mycket spring i benen har möjlighet att ställa upp i båda loppen!

Båda upplagorna av TCS Lidingö Knatteloppet går utmed samma bana på 1,7km och alla deltagare kommer att peppas i start med firas lika stort i mål med musik, fruktdryck, banan och medalj.

Skillnaden mellan de loppen är att deltagarna i TCS Lidingö Knattelopp den 24 september, med anledning av deltagarbegränsningarna, endast kan ta med en förälder i spåret och att ingen publik kommer att tillåtas i start- och målområdet. Den 3 oktober kommer dock föräldrar och vänner att vara välkomna att heja både utmed spåret, i starten och på upploppet!

Lidingöloppet Generalsekreterare Cecilia Gyldén säger i en kommentar:
- För Lidingöloppet är det viktigt att stimulera rörelseglädje för individer i alla åldrar. Eftersom förra årets digitala lopp inte kunde erbjudas våra yngsta deltagare är vi i år glada att kunna bjuda in till en dubbel upplaga av TCS Lidingö Knattelopp.  Vi ser fram emot att åter heja på föräldrar och barn under loppen och påminner samtidigt om att fortsätta vidta försiktighet och att hålla avstånd.   Anmälan>
Mer om TCS Lidingö Knattelopp 2021>
Starttider för alla lopp under TCS Lidingöloppsveckan>


För mer information, kontakta gärna:
Fredrik Montgomery, marknads- och kommunikationschef, TCS Lidingöloppet,
070-670 55 40, fredrik.montgomery@lidingoloppet.se

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer