Dogge Doggelito tar med Lidingöloppsfesten till Lida i VTSS etapp 4

Ingen sprider energi som Dogge Doggelito. Under Lidingöloppet 2019 firade och peppade han deltagare i Lidingöruset och Lidingörullet, och fick hundratals trötta medaljörer att dansa loss framför den stora scenen. När Lidingöloppet den här veckan flyttar från Lidingö till Lida i södra Stockholm är Dogge tillbaka för att själv springa VTSS etapp 4. Den här gången visar han hur man firar och peppar sig själv genom stora utmaningar.

Dogge Doggelito tar med Lidingöloppsfesten till Lida i VTSS etapp 4

Det är inte första gången som Dogge Doggelito tar sig an en tuff kraftmätning. I TV har vi sett honom riskera liv och lem i ”Fångarna på Fortet”, ”WipeOut” och ”Hjälp jag är med i en japansk TV-show”. Varje gång har energin och glädjen varit på topp, liksom oräddheten inför utmaningarna.

När Dogge tar sig an VTSS etapp 4 i Lida, Tullinge är det inget undantag – energin är med genom hela etappen på 7,6 kilometer. Under sträckan gläds han av att komma bort från verkligheten lite, att fira varje avklarad kilometer, och att kunna kriga sig igenom tröttheten. 

Se hans medverkan live här

Kanske finns hemligheten bakom Dogges positiva inställning under tuffa utmaningar i hans nya låt ”Som en kung i Luthagen” (2019), där han beskriver allt han vinner på att övervinna sina rädslor. Med den attityden blir varje utmaning - i löpspåret och i livet i övrigt - en positiv upplevelse. I slutet av etappen delar Dogge dessutom tre konkreta tips för alla som vill vill höja sin egen energi under just VTSS etapp 4. Tipsen är:

1. Att komma utvilad
2. Att komma glad
3. Att ha en bra spellista

VTSS etapp 4 pågår fram till söndagen den 17 maj. Alla som under tiden vill dela med sig av sin energi under etappen kan delta i en fototävling, där vinnaren belönas med Flowlife från Flowlife. För att delta i tävlingen, dela ditt bästa VTSS-foto på Instagram, tillsammans med hashtaggen "vtss" och "minarena", samt taggen @lidingoloppet. 

Skriven av Rebecka Öberg

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer