Ta del i Stadium Löparveckan den 19-25 april!

Stadium Löparveckan - varje deltagare räknas!

Ta del i Stadium Löparveckan den 19-25 april!

Nu vill Stadium sätta Sverige i rörelse. Därför introduceras Stadium Löparveckan mellan 19–25 april. Men din hjälp behövs för att göra skillnad på riktigt.

Löparveckan innebär att Stadium vill få hela Sverige att springa så mycket som möjligt på en vecka. Målet är att engagera minst 15 000 personer som är sugna på att knyta på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Når Stadium målet kommer de att skänka 150 000 kronor för att aktivera barn och ungdomar i Sverige.

Hur går det till?
Det är enkelt. Registrera dig i appen Twiik och logga alla dina löprundor under veckan. Du kan antingen delta själv som privatperson, men ännu bättre är det om du involverar hela din organisation eller  förening och tävlar som ett lag. Starta en löparutmaning och få dina kollegor eller kompisar att springa så mycket som ni hinner under veckan.

Det kommer även finnas möjlighet att springa ett digitalt lopp tillsammans med Sverige
Springer. Vill du hellre springa i en löpargrupp? Inga problem. Stadiums partner Runacademy har 88 löpgrupper runt om i Sverige som du kan hänga på. Vad tror du, hur många människor kan aktiveras?

Spring för en bättre sak
Förutom alla endorfiner som löpning ger dig, så kommer du vara med och bidra till att få barn och ungdomar i aktivitet och rörelse. Några kommer även få möjligheten att delta på Stadium Sports Camp 2022, Sveriges största sport- och upplevelseläger. Hjälp Stadium att göra skillnad och spring för att fler barn ska få möjlighet att delta.

Så vad väntar du på?
Den 19 april sätter vi igång. Samla dina kollegor och skaffa ett konto på Twiik. Varje deltagare och liten löprunda räknas och det behöver varken gå fort eller vara långt. Det enda du behöver göra är att ge dig ut. Hoppas vi ses i löparspåret!

Läs mer om Stadium Löparveckan här!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer