Cross Country Conference

Vad kan Sveriges löpare lära av Wolfgang Pichler och skidlandslagets Frida Karlsson?

I samband med årets Lidingöloppet arrangeras ett terränglöpningsseminarium – XCC, Cross Country Conference – på Bosön. Programmet är fylligt och föreläsarna välkända. Eller vad sägs om demontränaren Wolfgang Pichler och årets verkliga stjärnskott inom längdåkning Frida Karlsson.

Vad kan dessa två stjärnor lära Sveriges löpare? Hur kan de inspirera tränare inom andra uthållighetsidrotter? Vad har de för hemliga koncept?

Fredag 27 september får vi glänta på dörren till kunskapens källa.

Men inte nog med dessa två. Arrangörerna Lidingöloppet och Svenska Friidrottsförbundet har även lyckats knyta den tidigare VM-semifinalisten och numer kostexperten Michael Svensson, Frida Karlssons tränare från skidgymnasiet Per Nilsson och Meraf Bahtas tränare Ulf Friberg till seminariet.

Kom och låt dig inspireras!

Seminariet är öppet för elitaktiva och blivande elitaktiva – med en specialsatsning på äldre ungdom och juniorer – inom uthållighetsidrotter som löpning, orientering, skidor, cykel, triathlon etc.

Här har man chansen att dela med sig av träningstips, inspireras av några av de allra bästa och mingla bland andra lovande och redan etablerade elitidrottare, coacher och experter inom olika områden.

Läs mer i inbjudan

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer