Återhämta dig efter träning och tävling med nästa generations massageprodukt Flowpillow heat

Våra vänner på Flowlife släpper nu en uppdaterad Flowpillow med fler funktioner. Med tre valbara hastigheter och infraröd värme ökar friheten för din återhämtning. Massera var du vill, när du vill och hur du vill med nya Flowpillow heat!

Flowpillow heat är en vidareutveckling av den populära massagekudden Flowpillow. Med hjälp av massagetummar med stora kontaktytor i kombination med en kraftig infraröd värme får du en djupgående och effektiv massage.

Valbara hastigheter för olika muskelgrupper

Den stora nyheten med nästa generations Flowpillow är tre valbara hastigheter. Det snabbaste programmet ger en rejäl knådning som passar perfekt för stora muskelgrupper, som baksida av låret. De långsammare programmen ger en djupgående triggerpunktsmassage som trycker ut muskelknutor.

- Tack vare de specialutformade massagetummarna får du en djupgående behandling som både känns skön och ger resultat. Perfekt för den seriösa atleten så väl som för livsnjutaren! Säger Lucas Wasniewski, VD för Flowlife.

TCS Lidingöloppet har testat den

Inför lanseringen har vi på TCS Lidingöloppet fått möjlighet att testa den nya kudden. Alla är eniga om att det är en riktigt bra vidareutveckling av produkten. Den mjukare kudden gör det mer bekvämt att få massage. Den varmare infraröda värmen märks verkligen och det blir en riktigt skön känsla var en av kommentarerna. De tre hastigheterna gör verkligen att du som användare kan anpassa massagen utifrån behov och tillfälle.  Det är också lätt att anpassa massagen till just den muskelgrupp som är i behov av återhämtning efter träning eller ett lopp.

Vi har samarbetat med Flowlife i tre år och gänget har varit på plats varje år för att erbjuda återhämtning och försäljning av sina produkter. Även i år kommer Flowlife att vara på plats och bjuda på en mer utvecklad återhämtning. Håll utkik i TCS Lidingöloppets kanaler inför loppet för att få reda på mer.

Tre fördelar med massage

• Påskyndar återhämtningen

• Minskar risken för inflammationer vid träning

• Utsöndrar serotonin och dopamin samt minskar kortisol (även känt som stresshormon)

Flowlife är ett svenskt innovationsbolag som tar fram massage- och återhämtningsprodukter. Bolagets huvudfokus är att utveckla kvalitativa produkter för effektiv återhämtning av trötta och stela muskler i samband med träning.

Flowpillow heat lanseras på www.flowlifesweden.com den 27e mars 2019.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer