Asfalt är för bilar

Lidingöloppet avgörs i år för 55:e gången och vi är såklart otroligt stolta över vårt lopp. Upplevelsen av naturen, backarna och inte minst det mjuka underlaget på Lidingö är också något som står i centrum när vi nu lanserar vår nya kampanj ”Asfalt är för bilar”.

Asfalt är för bilar

Visst, det är lite tillspetsat och vi vill såklart att du som löpare fortsätter att springa oavsett om det är på hårt eller mjukt underlag. Men faktum är att att springa i terräng gör dig starkare och bättre som löpare och om din kropp och dina ben blir lite gladare av det så är det ju inte heller fel eller hur?

Kampanjen startar under Göteborgsvarvet där du hade möjligeht att träffa oss på mässan . Vi fortsätter sedan via Stockholm Marathon och vidare in en förhoppningsvis härlig löpsommar! Och du, glöm inte att anmäla dig till höstens lopp! www.lidingoloppet.se/anmalan

PS. Vi vet att även vår egen bana innehåller spår av asfalt. Men större delen av den består ändå av härliga vindlande skogsstigar genom Lidingös utmanande terräng.

VI ses i september!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer