Allt om videosändningarna från årets arrangemang!

Genom webb-TV-sändningar kommer årets TCS Lidingöloppsvecka göras tillgänglig för alla - oavsett var i världen du befinner dig. I den här artikeln beskrivs hur du tar del av årets arrangemang via videolänk. 

Allt om videosändningarna från årets arrangemang!

”Distanslopp” har fått en ny mening genom pandemin – förr betydde det ett långlopp, idag betyder det att delta i ett lopp långt från själva arrangemanget. När TCS Lidingöloppet förbereder inför höstens fest görs det med målet att sudda bort den senare betydelsen. Med teknikens hjälp ser vi fram emot ett arrangemang på Lidingö som känns lika nära och tillgängligt för alla - oavsett var du befinner dig.

Följande är några av de webb-TV-inspelningar som kommer att göra det möjligt att ta del av årets arrangemang var som helst i värden: 

Under Cross country conference 2021
I samband med öppningen av TCS Lidingöloppsveckan den 24 september arrangeras det traditionella Cross country conference - ett seminarium för och med tränare, forskare och aktiva inom uthållighetsidrott! Seminariet är digitalt och kostnadsfritt och arrangeras av TCS Lidingöloppet i samverkan med Riksidrottsförbundet och Prestationscentrum medel-lång i Svenska friidrottsförbundet och med stöd av Sundström Safety.
Anmäl dig via den här länken!

Under TCS Lidingöloppets invigningsceremoni 
I år har vi för första gången möjlighet att hälsa allnänheten välkommen till den traditionella invigningsceremonin av TCS Lidingöloppet, som kommer att sändas via videolänk. Invigningen kommer att gästas av namnkunniga profiler inom politik, idrott och kultur och under ceremonin genomförs kröningen av årets kransmas och kranskulla. 
Webb-tv-sändingen från kommer att publiceras på TCS Lidingöloppets Facebooksida. 

Under loppen
TCS Lidingöloppets reporter-team kommer att återge alla lopp och aktiviteter live under TCS Lidingöloppsveckan. På det här sättet har du möjlighet att följa loppen och deltagarnas intryck och ta del av intervjuer live - från start, via vätskedepåer, genom skog och mark, uppför Abborrbacken, utmed upploppet och i målfållan på Grönsta. Vårt elit-löparteam kommer även att videosända live från elitlöparnas toppstrid.    
Följ rapporteringen via TCS Lidingöloppets Facebook och Instagram!
Du kan även följa eventet live via den här länken!


Tack till alla deltagare, sponsorer, volontärer och arrangörer som åter är med och gör världens största terränglopp möjlig! Välkommen till distanslopp där distansen mellan deltagare har suddats ut, men där distansen att springa är lika utmanande och fantastisk som alltid!   

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer