Partners

Nedan hittar du alla partners till loppet. Vill du veta mer om något av företagen klicka på deras logotypUnder barmarkssäsongen - vår, sommar och höst - erbjuder vi utmärkta träningsmöjligheter genom vår rullskidbana, cykel- och vandringsleder, höghöjdsbana, forsränning, orientering, löpspår och aktivitetscenter med sporthall. Populära återkommande event är handbollslägret, orienteringsveckan, Friluftsfrämjandets vecka och en hel del andra spännande veckor. Idre Fjäll drivs i stiftelseform med Friluftsfrämjandet och Älvdalens kommun som stiftare.

 

I Schweiz tar man cyklingen på allvar

Här möts du av höga berg, djupa dalar, turkosblå sjöar och lätt snöpudrade bergstoppar. På vissa håll, långt nere i dalarna, kan du även skymta vajande palmer. 
Schweiz är helt enkelt en magisk plats för dig som älskar mountainbike!
Utöver hisnande höjder och milsvid utsikt så finns här bikeparks i världsklass, tusentals cykelstigar - varav många naturliga - och ovanligt välbyggda flowtrails.

Stigarna är ofta separerade från vandringslederna och det märks att schweizarna är måna om sina cykelgäster.
Efter en skön dags cykling i det vackert kuperade landskapet tar du in på något av våra ”Bike Hotels” där både du och cykeln kan koppla av.

 


Enervit Sport
är ett komplett sortiment av produkter som hjälper dig att planera ditt lopp eller träningspass.

 

 


Mioo - en service som gör cykling enkel och tillgänglig genom att reparera punkteringar, gnälliga bromsar och bråkiga växlar där du är. 

Med Mioo kan du enkelt boka erfarna cykelfixare i appen. De kommer till dig, den dag och tid du själv önskar. 

Bara i Stockholm har Mioo genomfört flera tusen cykelservicar sedan starten 2019. Mioo finns ockå i London sedan början av 2021 och planerar att etablera sig runt om i fler europeiska städer inom kort.

 

SpiderAds är en annonsmjukvara för automatisk annonsering i mediekanaler (Banners i Nyhetsmedia, Sociala Medier, Digitala inne- & uteskärmar, Web-TV och Video). Mjukvaran känner automatisk av uppdateringar, producerar annonser, upphandlar media & lägger ut annonserna i medier på sekunder.

 


Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.

Våra sponsorer