Våra nya bloggare

Möt våra bloggare Anna Pojen och Kalle Lööw som du kommer att få följa i uppladdningen inför Lidingöloppet MTB 6 maj 2017. 

Här under följer en presentation av Anna och Kalle:

Vem är Anna Pojen?

Jag är gift med Mårten och vi har två barn, Liv 10 år och Leon 13 år. Jag jobbar i eget bolag och vi bor i metropolen Örebro. Förutom MTB gillar jag att baka (och äta), laga (och äta) mat, gärna långa middagar med vänner! Jag älskar också att träna rent allmänt! Hela familjen åker skidor utför, det ser jag fram emot nu i vinter! Mitt motto är ”no limits”. Jag kanske inte alltid lever efter det, på eller av min älskade MTB. Men det är en viktig mental signal: jag kan om jag vill, och det är bara jag som sätter gränserna. För de finns inte, egentligen. Bara i mitt huvud. Det är tur, för jag är 48 år gammal… 

Hur länge har du cyklat MTB?

Jag mötte kärleken till MTB 2014. Det var verkligen direkt kärlek. Sen dess har jag cyklat så mycket jag bara kan och hinner. Nu har jag kommit på att jag mest av allt gillar stigcykling, gärna lite stökigt! 

Vad kan man förvänta sig att hitta i din blogg?

För mig är det roligaste med MTB att njutcykla på stigar ihop med min man, mina vänner eller andra likasinnade. Jag skriver om min glädje, frustration, knasiga saker (som på något sätt alltid händer mig). Jag tror många som liksom jag kanske inte är tävlingsproffs kommer kunna igen sig i det! Och om träningen inför Lidingöloppet MTB 2017 såklart! 

Hur kommer du hålla igång flåset nu när vintern har kommit?

Än så länge cyklar jag lite ute, det är torrt och fint i skogarna här fortfarande! Det blir även en del spinning och kanske lite utomhusträning med Örebro Military Training. Vi är också ett tjejgäng som kommer köra längre distanspass inne på lördagar. Riktigt lördagsmys!

Annas blogg hittar du här >>

 Anna ute på turOm bilden: Första lilla turen efter ett brutet finger. Jag har fortfarande stift kvar i handen som sticker ut så det blev bara 4 km. Ändå ren lycka!

Vem är Kalle Lööw?

Jag är 41 år, är praktiserande socionom som även äger Cykelcafé Le Mond på Södermalm i Stockholm. Bor tillsammans med sambo och ett antal cyklar vid Hornstull.

Hur länge har du cyklat MTB?

Jag köpte min första mtb 1991, en helstel Miyata Pathrunner som jag studsade runt på i skogarna utanför Blomstermåla, där f.d. elitcyklisten Oscar Ekstam numera huserar och som med hjälp av lokala klubben Ålem CK har byggt upp finfina Långehäll MTB-center. 

Vad kan man förvänta sig att hitta i din blogg?

Lite av varje, prylar, träning, resor och upplevelser utan att bli för nördig inom något område. Jag är faktiskt själv ganska nyfiken på vad bloggen kommer att handla om..

Hur kommer du hålla igång flåset nu när vintern har kommit?

Ja, äntligen har jag blivit av med en långdragen bihåleinflammation. Jag har precis varit  Kapstaden för att stöka runt i Stellenbosch med proffset Jennie Stenerhag, det var svettigt, härligt och bra för flåset. 

Kalles blogg hittar du här >>
Lär känna bloggarna ännu bättre på bicycling.se >>

Våra sponsorer