Välkommen Jessica Clarén - ny ambassadör för Lidingöloppet MTB!

Det är med stor glädje och stolthet som Lidingöloppet MTB presentar vår nya ambassadör Jessica Clarén - elitcyklist, inspiratör, eldsjäl och grundare av cykelnätverket She Rides CK!




Lidingöloppet MTB hälsar med stor glädje Jessica Clarén välkommen i rollen som ny ambassadör! Jessica bidar med en enastående mångsidig profil för Lidingö MTB:s mångfald av deltagare - hon är inte bara elitcyklist (med flertalet framstående placeringar i Lidingöloppet MTB 63), coach och inspiratör, utan även en stark kraft i frågan om att göra cykelsporten mer inkluderande. Som grundare av She Rides CK - Sveriges snabbast växande cykelnätverk - arbetar hon för att göra cykling tillgänglig för fler - oberoende av ålder, kön, nivå eller bakgrund. 

Som Lidingöloppet MTB:s ambassadör kommer Jessica bland annat att inspirera, tipsa, peppa och dela tekniska råd inför Lidingöloppet MTB 30 i höst! Allt material kommer att samlas här på Lidingöloppet MTB:s hemsida och delas på Lidingöloppet MTB på Facebook.

Se den första av Jessicas videos här: 


Om du vill se mer av Jessica Clarén och den gemenskap hon representerar kan du enkelt registrera dig som medlem i She Rides - communityn som är för alla som vill upptäcka, uppleva och utveckla cykling för sig själv eller andra. She Rides finns över hela Sverige - låt dig även inspireras av gruppen via Facebook och Instagram


Välkommen in i Lidingöloppet-teamet Jessica önskar Lidingöloppet MTB!

Våra sponsorer