Team Sportia sätter sitt eventbolag i konkurs – Lidingöloppets Vårhelg tappar sin huvudsponsor

För någon vecka sedan fick vi informationen att Team Sportias evenemangsbolag försatts i konkurs. Vilket innebär att Lidingöloppets Vårhelg blir av med sin huvudsponsor.

Team Sportia sätter sitt eventbolag i konkurs – Lidingöloppets Vårhelg tappar sin huvudsponsor

Projektledaren för Lidingöloppets Vårhelg Jens Sjöblom berättar:

”Då vi hade tre år kvar på avtalet så var detta absolut inget vi förväntade oss hända detta år och när vi får informationen så nära inpå våra lopp så har vi fått jobba väldigt hårt för att hitta andra företag som kan hjälpa oss med de saker vi tidigare tagit hjälp av Team Sportia för att lösa. I och med att aktörerna inom cykelsfären har fullt upp i maj har det inte vart någon lätt uppgift. Det inkomstbortfall vi får från att vår huvudsponsor förvinner är något som vi får ta detta år och all vår energi har vi istället lagt på att se till att servicegraden för våra deltagare på såväl lördagen som söndagen bibehålls.” 

Vi har efter hårt arbete fått till en lösning där vi tror och hoppas att vi kommer kunna leverera samma och i vissa fall bättre service än vi hade tidigare år där tex cykelverkstaden Bonne Mecanique kommer stå för cykelservicen på Lidingövallen och utmed banan kommer vi ha cyklande mekaniker som MTB Täby har hjälpt till med plus självservice för cyklisterna vid varje vätskekontroll utmed banan. 

Det som kommer vara annorlunda på Lidingövallen från tidigare år är att vi inte kommer ha någon stor butik utan att olika partners och utställare sköter sin egen försäljning direkt från sina tält. Vi hoppas att alla våra deltagare tycker att vårt event fortfarande kommer upp till den standarden man förväntar sig från Lidingöloppsevenemang och om det är något som man uppfattar inte gör det så tar vi mer än gärna del av den feedbacken i vår deltagarundersökning som skickas ut efter evenemanget.

Våra sponsorer