Insamling till Barncancerfonden gav 13900 kr

De 6-7 maj arrangerades Lidingöloppets Vårhelg som består av Lidingöloppet MTB, Lidingöloppets Ultramarathon samt Vårmilen. Helgen hade i år deltagarrekord och på plats bland alla deltagare och besökare fanns Team Rynkeby Täby för att sköta knatteaktiviteterna på Lidingövallen.

Knatteaktiviteterna bestod av en trixig hinderbana, på lördagen var det med cykel barnen tog sig fram och på söndagen var det en hinderbana där man fick springa banan runt. Barnen fick göra banan hur många gånger de ville samt fick även en nummerlapp att färglägga, juice att dricka och maskoten Rynke att mysa med.

Kostnaden för knattarna att delta var 20 kronor men man fick även betala mer om man ville, vilket många gjorde då alla pengar oavkortat gick till Barncancerfonden. Utöver detta fanns det även ett lotteri med vinst varje gång och även de pengarna gick såklart till Barncancerfonden. Lidingöloppsorganisationen skänkte även de pengar till samma ändamål och efter helgen har vi tillsammans lyckats få in 13 900 kr till Barncancerfonden.

Jan Aronson, teamkapten Team Rynkeby Täby 2017:

"Vi i Team Rynkeby kämpar för att dra in pengar till Barncancerfonden genom frivilliga insatser från alla våra fantastiska deltagare. 
Alla lägger ner mycket tid och energi på detta projekt och det är upplevelser som denna helg som påminner oss alla varför vi gör det. 
 Jag uppmanar fler att söka till nästa år www.team-rynkeby.se/team-rynkeby/ansok-om-deltagande.aspx

Tillsammans ska vi utrota barncancer!"

Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet:

”Det här är tredje året som vi har haft Team Rynkeby Täby på plats under Lidingöloppets Vårhelg och vi är väldigt stolta över detta samarbete. Det faktum att vi både ger de minsta barnen en rolig aktivitet i samband med loppen och kan bidra till en större sak är något som ligger precis i linje med vad vi på Lidingöloppet vill vara och representera. Att under en helg kunna bidra med nästa 14 000 kr till Barncancerfonden är helt fantastiskt.”

Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, arrangeras den 5 maj 2018. Loppdagen består av Huvudklassen på 63 km,ett motionslopp på 23 km med tävlingsklasser för ungdomar samt Lilla Lidingöloppet MTB för barn mellan 6-11 år.

Anmälan är öppen! Läs mer på: www.lidingoloppetmtb.se

Våra sponsorer