Godsaker från SCOTT

Vår sponsor Scott passar här på att lite närmare presentera några nyheter samt favoriter ur sitt sortiment. För än är inte cykelsäsongen över på långa vägar.

SCOTT Genius - NYHET 2018

Helt ny All mountain/ Enduro cykel som är redo att ta sig an vilka stigar som helst när som helst och som tar valmöjligheterna till nya höjder. Genom att enkelt och snabbt vända på ett chip så kan du byta hjulstorleken från 27,5" till 29" eller tvärtom. Man behöver inte längre byta framgaffel. Genom att bara vända på ett chip så blir vevlagrets höjd densamma när hjulstorleken ändras vilket är avgörande för att cykelns egenskaper ska vara så lika som möjligt för de båda hjulstorlekarna. Med 27,5" hjul kan du antingen köra på 2.5", 2.6" eller 2.8" däck. För 29" går det bra att åka på allt mellan 2.4" - 2.6". Med Twinlock systemet kan du lätt ställa dämparna i 3 olika lägen för att hitta perfekt inställning i olika terränger. Kommer i 8 olika modeller och finns både i kolfiber och instegsmodeller med aluminium.

Rek Ca Pris: 26 995 kr - 98 995 kr 


SCOTT Genius 

SCOTT Spark 920

Riktigt fin heldämpad 29-tums MTB för dig som ska köra Lidingöloppet MTB men som också vill utmana mer tekniska stigar.  Superlätt ram i kolfiber, 120 mm slaglängd och låsning av dämparna i 3 olika lägen som sker enkelt via ett reglage på styret. Kommer med dropper-post och SRAM Eagle 12 växlar.

Rek ca pris: 42 995 kr

SCOTT Spark


SCOTT MTB RC Ultimate
- NYHET 2018

Ny MTB- sko som är framtagen tillsammans med XC- stjärnan Nino Schurter. Lätt och styv för bästa kraftöverföring samt BOA-spännen för bästa passform.

Rek Ca pris: 4 699 kr 

 

SCOTT Scale jr 20 plus

En riktigt fräck cykel för de yngsta med Plus däck och 21 slitstarka växlar som tål tuff tag.

Rek Ca pris: 4 295 kr

Våra sponsorer