VTS Norrköping - Vrinnevi

Den virtuella Terrängserien fortsätter i mellersta Sverige och vi besöker städerna Norrköping, Nyköping, Linköping och Skövde mellan 8-14 juni. 

I Norrköping springer vi i Vrinnevi och 10 km spåret där. Start och mål är vid Vrinnevi Bangolf och motionsgården. Spåret är markerat med grön markering. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 8-14 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil:
Vrinneviskogen ligger cirka 10 minuter från centrala Norrköping.
Kommer du på E22, kör du av och in på Gamla Övägen. Därifrån tar du tredje avfarten till vänster i den andra rondellen in på Sprängstensgatan. Längre ner på samma gatan hittar du en parkering och motionsspårets start. Spåret är markerat med grön markering.

Hitta till Vrinnevispåret med Google Maps.

Med kollektivtrafik:
Till Vrinneviskogen kan du ta dig antingen med buss från Norrköpings Centralstation mot Vrinnevisjukhuset och stiga av på hållplats Topasen, följt av en promenad på 900m. Du kan även ta spårvagn från centralstationen mot Kvarnberget och stiga av på station Ljura spårvägsbro. Därifrån är det en promenad på 1,4 km.

START:

Starten är vid Vrinneviskogens minigolfbana. Milen ska springas motsols, du startar således med att springa västerut och med att följa markering grön cirkel med vit prick i.Start Vrinnevi

MÅL:

Målgången är på samma plats som starten, vid minigolfbanan/parkeringen.

Mål Vrinnevi

Slutliga resultat VTS etapp 2,  VTS Norrköping - Vrinnevi

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Dessa personer vann priser under VTS Norrköping. Tack alla ni som deltog!

Snabbaste tjej och kille på etappen:

Startplats i valfritt lopp under TCS Lidingöloppet 2020

Vinnare herr: Anton Johansson

Vinnare dam: Ellinor Tjernlund

Utlottade priser:

Energipaket från Enervit

Vinnare: Ludvig Eriksson

Flowmat yogamatta från Flowlife

Vinnare: Per Hell

Produkter från Ormsalva

Vinnare: David Rovio

Lunch för 2 på Restaurang Hugo (från Klövern)

Vinnare: Robin Wirström

Giveaway-paket från Klövern

Vinnare: Jennie Lindholm

Presentkort på 500 kronor från Stadium

Vinnare: Philip Engstrand

Fotopriser (till bästa bild från veckan):

1 par av den offiella Lidingöloppsskon från Saucony (levereras i mitten av juni)

Vinnare: Camilla Rehn

Alla vinnare har eller kommer att kontaktas av TCS Lidingöloppet

 

Lidingöloppet arranged in cooperation with