Ett löparminne för livet - Stockholm Tunnel Run Citybanan den 25 mars 2017

Den 25 mars 2017 går startskottet för det enda lopp någonsin genom nybyggda Citybanan. Du och cirka 40000 taggade löpare drar iväg förbi Karolinska, efter två kilometer ner i tunneln för att efter ytterligare sex kilometer mötas av hejarop och härlig feststämning i hjärtat av Södermalm. Missa inte chansen att springa ett världsunikt lopp under Stockholms city! Intresset är enormt och antal platser begränsat, så anmäl dig nu.

anmälan till tunnel run citybanan


 

Läs även om...

Frågor & Svar

Det kommer in en del frågor kring loppet och vad som händer den 25 mars. Nedan följer svaren på era vanligaste frågor. Denna sida uppdateras kontinuerligt med nya frågor och svar.

Läs mer »

Ge en start i present!

Vill du ge bort en start till Tunnel Run Citybanan i present? Här hittar du presentkort att ladda ner!

Läs mer »

SJ i samarbete med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

SJ går in och blir partner till Stockholm Tunnel Run Citybanan. Tillsammans med SJ siktar arrangörerna på ett nytt succélopp den 25 mars 2017.

Läs mer »

2XU inleder samarbete med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

Populära 2XU går in som klädpartner till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017.

Läs mer »

Mer än 100 000 kr insamlade till Stockholms Stadsmission

Nu har vi passerat lite mer än 100 000 kr i intäkter i Charity-gruppen och dessa går oavkortat till Stockholms Stadsmission. Tack alla löpare som har bidragit till detta!
Du som ännu inte anmält dig har ett val i anmälan där du kan välja "Charity-gruppen" eller om du vill ge ett extra bidrag ihop med din anmälan.

Läs mer »

NeH blir ny samarbetspartner till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

NeH blir ytterligare en i raden av viktiga samarbetspartners i projektet Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017. Genom detta tillskott läggs ytterligare en pusselbit för att skapa ett fantastiskt evenemang den 25 mars 2017.

Läs mer »

Lidingöloppet startar historiskt samarbete med Midnattsloppet

Lördagen 25 mars 2017 arrangeras ett unikt motionslopp, Stockholm Tunnel Run, i den nya Citybanan. Loppet sträcker sig över 8 km och har plats för ca 40 000 löpare. Starten går vid Karolinska och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm.

Läs mer »

SL ny samarbetspartner till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

SL blir ny partner till Stockholm Tunnel Run, Citybanan.

Läs mer »

Facebook
Trafikverket
2XU
Jernhusen
SJ
SL
NeH
nrj