Välkommen till Stockholm Tunnel Run den 22 november 2014!

Den 22 november 2014, innan Norra länken öppnas för biltrafik, går Stockholm Tunnel Run av stapeln. Ett 10 km långt lopp i Norra länken, ett lopp som bara kan upplevas en gång!
Fulltecknat!
 


 

Läs även om...

Tunnel Run fulltecknat

Stockholm Tunnel Run 2014 är fulltecknat! Anmälningen har stängt med över 42200 anmälda löpare som registrerat sig. Loppet blir Europas största 10km lopp

Läs mer »

Om loppet

När? Var? Hur? Bana? Allt du behöver veta om loppet hittar du här

Läs mer »

Frågor & Svar

Det kommer in många frågor kring loppet och vad som händer den 22 November. Nedan följer svaren på era vanligaste frågor. 

Läs mer »

Tunnel Run och adidas i samarbete

Nu inleds ett partnerskap med adidas som satsar stort på löpning och kommer att vara med som samarbetspartner under detta once in a life time-evenemang. Läs pressmedelandet här

Läs mer »

Banan

Här kan du se bansträckningen. I juni kommer vi att mäta banan och således också kunna presentera banprofil. Vi kan redan nu medela att det går en del upp och ner längs banan. Klicka på kartan för att få en större bild:


Läs mer »
http://www.lidingoloppet.se/globalassets/tunnelrun/banan/str_omradeskarta_stor.jpg

Tävlingsområdet

Spana in översiktskartan av tävlingsområdet och få koll på var tunnelbanan ligger, starten eller cykelparkering.

Läs mer »

Startled och startledsarmband

Börja med att kolla i Anmälda löpare vilket startled du har. I ditt startkit finner du ett färgat startledsarmband. Det står även vilken startgrupp du tillhör på armbandet.

Läs mer »

Nyhetsbrev

Här kan ni läsa vårt senaste nyhetsbrev.

Läs mer »

Vad får man som startande

I anmälan fick du lämna uppgift om din storlek, vi kan nu avslöja att du kommer att få en löparreflexväst och handskar när du hämtar ut ditt startkit.

Läs mer »

Konstnärliga inslag i tunneln

Ängen, vatten, vinter, vassen, skogen och öppna landskap är målande beskrivningar på naturen och landskapet som omger vår huvudstad.

Läs mer »

22 dagar till Tunnelrun

Anmälda löpare: 42364

Facebook
Trafikverket

adidas
SJ
Sweco
Tallink
Wellness
Runners

Annons