Lidingö Triathlon - 7 augusti 2016

Ett vackert triathlon i Stockholm. Simma i vackert vatten, cykla på Lidingöloppsspåret och spring på natursköna stigar.

 

Välkommen till Lidingö Triathlon

Söndag 7 augusti är det dags för 15:de upplagan av Lidingö Triathlon Terräng! En familjär tillställning blir ännu mer gemytlig då årets tävling kommer att genomföras med ett nytt tävlingsområde där tävlande, funktionärer och åskådarna kommer röra sig på ett mer kompakt område. Nummerlappsutdelning, prisceremoni och målgång kommer att vara på samma ställe. En mer naturlig umgängesyta kommer att skapas.

Tävlingen arrangeras på Södergarn där simningen sker i Askrikefjärden och Södergarnsviken, cykling på Lidingöloppsspåret och avslutningsvis löpning runt Södergarnsområdet.

Det finns klasser för individuell start så väl som stafettlag, för barn från 8 år så väl som vuxna.

För mer info och anmälan - http://www.lidingotriathlon.se/

Läs även om...

Tips inför tävlingen

Åk gärna ut någon vecka innan och bekanta dig med tävlingsområdet. Simma sträckan och cykla något varv för att se hur cykelbanan går. Det brukar vara ganska många som är på området de sista veckorna för att testa formen. Har du frågor så ring eller maila oss så ska vi försöka svar på dina frågor.
Läs mer »

Öppna träningstillfällen

Öppna träningstillfällen kommer att arrangeras under sommaren, datum och tider kommer att läggas ut på denna Facebookgrupp "Lidingö Triathlon"

Läs mer »