13 augusti 2017

Välkommen till Lidingö Triathlon Terräng. Ett naturskönt och familjärt lopp som passar såväl erfarna triathleter som den som vill prova på triathlon för allra första gången! Söndagen den 13 augusti 2017 arrangeras loppet för 17:e året.

Cykling och löpning sker längs Lidingöloppets gröna stigar och simning i vackra Södergarnsviken. Här får du göra ett triathlonrace i en härlig naturmiljö bara ett stenkast från Stockholms innerstad.

Tävlingsområdet är centrerat till Södergarns stora och öppna grässlänt där det finns gott om plats för publiken att heja på deltagarna i loppets alla grenar, vilket gör det till en perfekt familjeutflykt.

Nytt för i år är att vi har utökat våra distanser till att omfatta både Sprint och Olympisk. Här välkomnas alla, från barn 8 år till ungdomsklasser, stafett och motionsklasser för dam och herr.

Vår ambition är att skapa årets roligaste triathlontävling i terräng, där alla känner sig välkomna och gemenskapen står i centrum. Tveka inte, utan anta sommarens roligaste utmaning och anmäl dig redan idag!