Elitlöpare

Kul att du som elitlöpare vill springa TCS Lidingöloppet, välkommen! Här hittar du aktuell info som speciellt berör dig som elitlöpare.

Har du frågor om du platsar in som elit eller andra frågor som rör din elitstart?
Kontakta elit@lidingoloppet.se 

Prispengar 2017


Information om GPS-tracking 2017 
Vi jobbar hårt för att genomföra ett lopp i världsklass på plats, men vi lockar också stor publik via vår livesändning på internet. Förra året hade vi ca 60 000 tittare, vilket är en väldigt bra siffra som är viktig både för er löpare och för oss arrangörer. 

För att lyckas med en bra livesändning behöver publiken kunna följa löparna i täten. Därför ber vi dig att springa med en lätt (max 65 gram) GPS-sändare. 

Under loppet kan publiken följa dig som utvald löpare på TV/storbildsskärmar/internet och i appar, dels via kameror och ledarmotorcykel men också via din GPS-sändare. Du har GPS:en på ryggen i en tight liten väst (som vi lånar ut) eller så placerar du enheten i fickan på dina tights eller shorts. 

Se nedan vad som gäller för respektive lopp.

Efter målgång lämnar du enheten till en funktionär i målet. 

Vi ser fram emot att få följa ditt lopp! Tack för din hjälp!

Har du frågor, kontakta elit@lidingoloppet.se


Var hämtar du din nummerlapp/GPS om jag springer 30km och 15km?

  • Hämtar du ut din nr-lapp på fredagen: då hämtar du den i nummerlappsmässan, på Lidingövallen, Lidingö, du går till en station som heter GPS/Helpdesk. Och på lördagen hämtar du ut GPS enheten i starten på Koltorps gärde, se kartan nedan. Du kan stoppa ned enheten i en befintlig ficka, alt. Låna en topp av oss, där du kan stoppa ned enheten i. 
  • Hämtar du ut din nr-lapp på lördagen: då hämtar du både nummerlapp och GPS enhet i starten på Koltorps gärde, se kartan via länken nedan. Du kan stoppa ned enheten i en befintlig ficka, alt. Låna en topp av oss, där du kan stoppa ned enheten i. 

Karta Koltorp

Var hämtar du din nummerlapp/GPS om jag springer Rosa Bandet-loppet söndag (fd. Lidingö Tjejlopp):

  • Hämtar du ut din nr-lapp på fredagen eller lördagen: då hämtar du den i nummerlappsmässan, på Lidingövallen, Lidingö, du går till en station som heter GPS/Helpdesk. Och på söndagen hämtar du ut GPS enheten i starten på Grönsta gärde, se kartan nedan. Du kan stoppa ned enheten i en befintlig ficka, alt. Låna en topp av oss, där du kan stoppa ned enheten i. 
  • Hämtar du ut din nr-lapp på söndagen: då hämtar du både nummerlapp och GPS enhet i starten på Grönsta gärde, se kartan nedan. Du kan stoppa ned enheten i en befintlig ficka, alt. Låna en topp av oss, där du kan stoppa ned enheten i. 

Karta Grönsta:


Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med