Officiell Partner

2XU (”Two Times You”) är ett australiensiskt sportvarumärke inom tekniska avancerade sportkläder. Mest känt för kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löpnings- och cykelkläder. Alla kläder är träningskläder av mycket hög teknisk kvalitet. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Oavsett om de tränar lite eller mycket.
 


Saucony grundades 1898 i Pennsylvania, USA och är idag ett av världens ledande varumärken inom löpning. Att sprida löpglädje genom att driva kunskap, innovation och inspiration står i fokus. Märket representeras i Norden av Lidingöföretaget Gerisale och har varit inblandade i Lidingöloppet början av 80-talet. Idag har man ett enda mål – att göra världens bästa löparskor och utrustning!
 


SEAT  med huvudkontoret i Barcelona ingår i Volkswagen Group. SEAT utvecklar och producerar bilar som särskiljer sig genom uttrycksfull design.

SEAT har 34 st Återförsäljare i Sverige.

Modellprogrammet i Sverige omfattar Mii, Ibiza, Leon, Leon ST KOMBI, Toledo och Alhambra. Under 2014 såldes totalt 390.500 bilar i de 73 länder där SEAT är verksamma.

 


Enervit finns i 37 länder runt om i hela världen och är bl.a. officiell leverantör till alla lopp i En Svensk Klassiker och till till SHL (Svenska Hockey Ligan) samt Svenska Skidskyttelandslaget. Enervits vision är att tillfredsställa aktiva människors behov för energi- och näringstillskott på både elit- och motionsnivå genom att erbjuda produkter som hjälper dem att prestera maximalt och nå sina mål i träning och tävling.

Från 2016 kommer alla som springer något av Lidingöloppets lopp att bli bjudna på Enervit sportdryck vid vätskekontrollerna. Vi är superladdade, och hoppas att få träffa massor av lika laddade löpare i kontrollerna!

 


Elverket är ett nationellt elbolag som redan 1919 startades i Vallentuna. Vårt mål är att bli nästa generations hållbara elbolag genom att växa kundorienterat, utvecklas tillsammans med våra kunder och framförallt ha riktigt kul på resan. Vår styrka är vårt nytänkande och vi satsar stenhårt på utveckling av unika produkter och tjänster för att lösa våra kunders behov.

 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med