Officiell Partner

2XU (”Two Times You”) är ett australiensiskt sportvarumärke inom tekniska avancerade sportkläder. Mest känt för kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löpnings- och cykelkläder. Alla kläder är träningskläder av mycket hög teknisk kvalitet. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Oavsett om de tränar lite eller mycket.
 

Saucony grundades 1898 i Pennsylvania, USA och är idag ett av världens ledande varumärken inom löpning. Att sprida löpglädje genom att driva kunskap, innovation och inspiration står i fokus. Märket representeras i Norden av Lidingöföretaget Gerisale och har varit inblandade i Lidingöloppet början av 80-talet. Idag har man ett enda mål – att göra världens bästa löparskor och utrustning!

SEAT är det enda företaget med full kapacitet för att designa, utveckla, tillverka och marknadsföra bilar i Spanien. SEAT ingår i Volkswagengruppen och har sitt huvudkontor i Martorell (Barcelona). Det multinationella företaget exporterar 81%

av sina fordon och har mer än 1700 återförsäljare i över 80 länder. 2017 sålde SEAT 468.400 fordon globalt. SEAT har 43 st Återförsäljare i Sverige.

Modellprogrammet i Sverige omfattar Ibiza, Leon, Leon ST KOMBI, Leon Cupra R, Arona, Ateca och Alhambra. 


Enervit
finns i 37 länder runt om i hela världen och är bl.a. officiell leverantör till alla lopp i En Svensk Klassiker och till till SHL (Svenska Hockey Ligan) samt Svenska Skidskyttelandslaget. Enervits vision är att tillfredsställa aktiva människors behov för energi- och näringstillskott på både elit- och motionsnivå genom att erbjuda produkter som hjälper dem att prestera maximalt och nå sina mål i träning och tävling.

Alla som springer något av Lidingöloppets lopp blir bjudna på Enervit sportdryck vid vätskekontrollerna. 

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med kunder från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Genom långsiktiga investeringar och nya innovativa lösningar, möjliggör vi energiomställningen och bidrar till att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. 

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion. 
Samarbetet mellan TCS Lidingöloppet och Visit Stockholm skall vi på lång sikt öka antalet internationella deltagare. Racefox
 är ett företag sprunget ur forskning på KTH och Swedish Institute of Computer Science. Racefox analyserar dina rörelser och berättar i realtid hur du effektiviserar din löpning. Du blir snabbare och minskar risken för skador på samma gång. Effekterna av Racefox Run märks redan efter fyra träningspass - och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en mera erfaren löpare. Racefox Run anpassar träningen till just din nivå. Genom ett smartbälte och en app till din smartphone kommer du igång på några minuter.

 

 

 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med