Officiell Leverantör

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 121 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige erbjuder Santander Consumer Bank sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vår ambition är att vara det naturliga valet när människor ska förverkliga sina idéer. Santander har blivit utnämnd världens bästa bank tre gånger, senast 2012.

 

SJ kör spännande koncepttåg till utvalda arrangemang. Med gästens behov i fokus skapas koncept som är specialanpassat efter respektive arrangemang. Löpartågen får  nummerlappen ombord, Ullaredsexpressen största godsfinkan och Vasaloppstågen har såväl nummerlapp och grötfrukost, som transfer till starten. Vi erbjuder skräddarsydda tidtabeller, anpassade stopp, trevliga medresenärer och den optimala laddningen. Välkommen! 

 


Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med 190 hotell och 16 000 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 20 fristående hotell. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Det är viktigt att vara utvilad när man ska springa ett Iopp. I samarbete med Lidingöloppet vill vi därför erbjuda dig 10% rabatt på hotell i Stockholm under samtliga Lidingölopp. Boka här! Du har gratis avbokning fram till ankomstdagen.

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Runacademy
Vi har löpargrupper på 45 orter i hela Sverige och erbjuder även löpcoaching online via vår medlemssida där du hittar träningsprogram, över hundra olika pass, instruktionsvideor och mycket mer.  Vi arrangerar dessutomlöpteknikkurser, personlig löpcoachning, företagsträning och anordnar löparläger och resor.

Runacademy grundades av Petra Kindlund hösten 2013 på Södermalm i Stockholm. Idag är det över 5000 löpare som tränar med oss varje år och vi har över 200 ledare. Vi är även en idrottsförening som gör att alla våra medlemmar också kan tävla för Runacademy IF.

Vårt syfte är att sprida löparglädje och få fler att lära sig hur löpningen kan bli roligare. Till oss är alla välkomna att vara med!

 

 

Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.

 

Palmolive är Sveriges ledande varumärke inom kroppsvård. Våra produkter innehåller det bästa av vad naturen har att erbjuda och finns i kategorierna duschtvål, flytande tvål och deodoranter. Portföljen innehåller många härliga och omtyckta produkter inom serierna Palmolive Naturals, Aroma Sensations, Magic Softness och For Men. Kombinationen av vårdande innehåll, tilltalande förpackningar och härliga dofter, gör det enkelt för varje individ att hitta en personlig favorit att glädja både kropp och själ med!  

 

Colgate är Sveriges ledande varumärke inom munvård och finns i kategorierna tandkräm, tandborstar (såväl manuella som elektriska) samt munskölj. Det breda urvalet av tandkräm gör att det finns en Colgate tandkräm för varje individuellt behov och vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och tillföra innovationer.

 
Praktikertjänst

Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

 
keolis officiell leverantör tcs lidingöloppet

Vi tänker som en resenär
Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.
Vi vill bidra till att fler personer med funktionsnedsättning får chansen att uppleva TCS Lidingöruset och TCS Lidingörullet. Genom initiativet Team Ottobock får barn och ungdomar från dagverksamheter i Östergötland, tillsammans med assistenter och personal, en unik möjlighet att delta i loppen - ett bra exempel på hur vi som officiell leverantör vill inspirera deltagarna till ett aktivt och hälsosamt liv och möjliggöra en upplevelse utöver det vanliga.

 
ica

ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. Att i ett och samma evenemang ha förmånen att arbeta med både Cancerfondens frågor och Lidingöloppet ser vi som en fantastisk möjlighet till att bidra till vår målbild om ett hälsosammare Sverige. Anmäl dig du också till årets löparglädje för kvinnor, Rosa-bandet loppet, och gör samtidigt en värdefull insats för svensk cancerforskning.   

De cirka 1 300 butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA Sverige är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA Sverige se icagruppen.se och ica.se


Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och över 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat har apotek i hela Sverige - i storstad, i landsort och på glesbygd. Vi är rikstäckande och finns över hela landet.

 
flowlife

Flowlife drivs av engagerade entreprenörer från Danderyd och Täby, som lägger sin fulla energi för att hitta de bästa produkterna för att du ska må bra! Sensommaren 2016 lanserade Flowlife Sveriges första sladdlösa och uppladdningsbara massagekudde, Flowpillow, som har blivit en ny bästa vän för alla som tränar hårt. Läs gärna mer på Flowlife.se eller följ med på deras resa på Facebook. Googla gärna massagekudde och läsa andras recensioner.

 Nova erbjuder vi specialiserad rådgivning inom affärsjuridikens alla större områden, med spets inom bland annat franchising, fastighetsrätt, insolvensrätt, bank- & finans samt IT/IP.

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med