Officiell Leverantör

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 121 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige erbjuder Santander Consumer Bank sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vår ambition är att vara det naturliga valet när människor ska förverkliga sina idéer. Santander har blivit utnämnd världens bästa bank tre gånger, senast 2012.

 

SJ kör spännande koncepttåg till utvalda arrangemang. Med gästens behov i fokus skapas koncept som är specialanpassat efter respektive arrangemang. Löpartågen får  nummerlappen ombord, Ullaredsexpressen största godsfinkan och Vasaloppstågen har såväl nummerlapp och grötfrukost, som transfer till starten. Vi erbjuder skräddarsydda tidtabeller, anpassade stopp, trevliga medresenärer och den optimala laddningen. Välkommen! 

 

Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.

 

Palmolive är Sveriges ledande varumärke inom kroppsvård. Våra produkter innehåller det bästa av vad naturen har att erbjuda och finns i kategorierna duschtvål, flytande tvål och deodoranter. Portföljen innehåller många härliga och omtyckta produkter inom serierna Palmolive Naturals, Aroma Sensations, Magic Softness och For Men. Kombinationen av vårdande innehåll, tilltalande förpackningar och härliga dofter, gör det enkelt för varje individ att hitta en personlig favorit att glädja både kropp och själ med!  

 

Colgate är Sveriges ledande varumärke inom munvård och finns i kategorierna tandkräm, tandborstar (såväl manuella som elektriska) samt munskölj. Det breda urvalet av tandkräm gör att det finns en Colgate tandkräm för varje individuellt behov och vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och tillföra innovationer.

 
Praktikertjänst

Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

 
keolis officiell leverantör tcs lidingöloppet

Vi tänker som en resenär
Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.
Vi vill bidra till att fler personer med funktionsnedsättning får chansen att uppleva TCS Lidingöruset och TCS Lidingörullet. Genom initiativet Team Ottobock får barn och ungdomar från dagverksamheter i Östergötland, tillsammans med assistenter och personal, en unik möjlighet att delta i loppen - ett bra exempel på hur vi som officiell leverantör vill inspirera deltagarna till ett aktivt och hälsosamt liv och möjliggöra en upplevelse utöver det vanliga.

 
ica

ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. Att i ett och samma evenemang ha förmånen att arbeta med både Cancerfondens frågor och Lidingöloppet ser vi som en fantastisk möjlighet till att bidra till vår målbild om ett hälsosammare Sverige. Anmäl dig du också till årets löparglädje för kvinnor, Rosa-bandet loppet, och gör samtidigt en värdefull insats för svensk cancerforskning.   

De cirka 1 300 butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA Sverige är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA Sverige se icagruppen.se och ica.se


Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och över 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat har apotek i hela Sverige - i storstad, i landsort och på glesbygd. Vi är rikstäckande och finns över hela landet.

 
flowlife

Flowlife drivs av engagerade entreprenörer från Danderyd och Täby, som lägger sin fulla energi för att hitta de bästa produkterna för att du ska må bra! Sensommaren 2016 lanserade Flowlife Sveriges första sladdlösa och uppladdningsbara massagekudde, Flowpillow, som har blivit en ny bästa vän för alla som tränar hårt. Läs gärna mer på Flowlife.se eller följ med på deras resa på Facebook. Googla gärna massagekudde och läsa andras recensioner.

 

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion. 
Samarbetet mellan TCS Lidingöloppet och Visit Stockholm skall vi på lång sikt öka antalet internationella deltagare. 


Racefox är ett företag sprunget ur forskning på KTH och Swedish Institute of Computer Science. Racefox analyserar dina rörelser och berättar i realtid hur du effektiviserar din löpning. Du blir snabbare och minskar risken för skador på samma gång. Effekterna av Racefox Run märks redan efter fyra träningspass - och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en mera erfaren löpare. Racefox Run anpassar träningen till just din nivå. Genom ett smartbälte och en app till din smartphone kommer du igång på några minuter. Läs mer här >>Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med