Avbeställningsförsäkring Startklar

Avbeställningsförsäkring:
Startklar - Avbeställnings- och olycksfallsförsäkring
Vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande återbetalas hela anmälningsavgiften om Startklar tecknas i samband med anmälan. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken. I Startklar ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller när du deltar och även under resan till och från arrangemanget.

Startklar kostar 155 kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang under 12 månader från tecknandet. Läs mer på www.startklar.nu

Startklar Plus - Avbeställnings- och olycksfallsförsäkring
Med Startklar Plus får du tillbaka anmälningsavgiften till motions- eller tävlingsarrangemang i Sverige om du har ett läkarintyg som styrker att du inte kan delta.
Startklar Plus ersätter också olycksfallsskada som inträffar när du deltar i motions- eller tävlingsarrangemang och under resan till och från arrangemanget. Dessutom gäller olycksfallsförsäkringen i Startklar Plus vid alla dina träningstillfällen inför motions- och tävlingsarrangemang.

Startklar Plus kostar 275 kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang under 12 månader från tecknandet. Läs mer på www.startklar.nu


Anmäl återbetalning av anmälningsavgift eller olycksfallsskada till
Folksam, Marknadsområde Idrott, 106 60 Stockholm
Epost: folksam.sport@folksam.se
Kontakta Folksam på telefon 0771-960 960

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med