Lidingöloppet - Startbevis

Startbevis

På baksidan av broschyren du fått hem i posten finns ditt namn och startnummer tryckt. Det är ditt startbevis. Startbeviset måste du ta med till nummerlapps­utdelningen för att få ut din nummerlapp. Start­beviset skickas även ut per e-post och kan visas upp i mobilen. 

Jag har inte fått något Startbevis?
För alla anmälda skickas Startbevistidningen ut i mitten av september. I denna tidning finns information om loppet och allt som berör deltagarna och publik.

Om du är osäkrer på om du är anmäld? Gå till sidan Anmälda löpare och sök i startfältet. Här lägger vi kontinuerligt upp löpare som är registrerade.

Jag har inte fått Startbevis, hur kan jag hämta ut min nummerlapp då?
Veckan innan loppet skickas ett TävlingsPM-mail ut till alla anmälda. I det mailet står den anmäldes namn, klass och startnummer. Skriv ut och ta med detta så kan du även hämta ut ditt Startbevis.
Har du inte fått mailet? Du kan även ta med din giltiga ID handling för att hämta ut din nummerlapp. Visa legitimationen för nummerlappsutdelaren, samt ta även med information om vilket startnummer du har. Gå till sidan Anmälda löpare för att hitta ditt startnummer.

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med