Åka till TCS Lidingöloppet

Åka till Lidingöloppet
Åka till Lidingöloppet

Det finns flera sätt att ta sig till Lidingöloppet. Då parkeringsmöjligheterna är begränsade, rekommenderar vi samåkning av alla slag: tåg, buss eller bil. Cykel är ett smidigt alternativ, men vi tror att dina ben kan vara lite väl möra efter 30 km löpning.

Att tänka på när ni reser till årets TCS Lidingölopp

Under september månad genomför Försvarsmakten försvarsmaktsövningen Aurora 17. Det är en nationell övning. Den kan eventuellt komma att påverka trafiken.
Läs mer om
försvarsmaktsövningen här »Gratisbuss Ropsten–Lidingövallen t/r

Fredag, lördag och söndag har TCS Lidingöloppet speciella gratisbussar som går mellan tunnelbanestationen Ropsten och Lidingövallen, där nummerlappsutdelningen och Sportmässan finns. Eftersom både framkomligheten och parkeringsmöjligheterna är starkt begränsade kring tävlingsområdet, uppmanar vi deltagare från Stockholmsområdet att åka T-banas röda linje 13 till Ropsten för vidare transport med gratisbussarna. Vi ser också till att du kommer tillbaka till Ropsten med buss.

Gratisbussarna går till och från Ropsten följande tider:
Fredag kl 12.00–22.00
Lördag kl 07.00–21.30
Söndag kl 08.00–17.00

Övriga tider går ordinarie busslinjer 204 och 212 till Lidingövallen (tyvärr ej gratis). Gå in på www.sl.se för info om biljetter, priser och tidtabeller.

Gratisbussarna körs av:

 


Tåg till Lidingöloppet

Reser du till TCS Lidingöloppet kan du nu boka din resa här och få rabatt på SJs ordinarie utbud!

Boka SJ-tåg till förmånligt pris, 10% rabatt.


Fjärrbuss till Lidingöloppet

Ska du springa TCS Lidingöloppet 30 km på lördagen? TCS Lidingöloppet erbjuder tillsammans med vår transportpartner, ett brett utbud av bekväma bussresor som tar dig ända fram till Lidingövallen.

Läs mer och boka bussresan här!


Bil

Vi rekommenderar alla löpare och åskådare som kommer med bil till Lidingö att samåka i så stor utsträckning som möjligt. Framkomlighet och parkeringsmöjligheter är starkt begränsade på ön under TCS Lidingöloppshelgen.
Från Ropsten följer biltrafikanter gul skyltning, samt anvisningar från polis och trafikvakter. Ett alternativ är att parkera i Ropsten och därifrån resa med TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats över i bilen eller vill du åka med i någons bil? I Skjutsgruppen kan chaufförer och passagerare hitta varandra. 
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »
(Sök på Lidingövallen)

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller ta gratisbussen till TCS Lidingöloppet!

Taxizon

Ska du åka taxi till eller från Lidingöloppet, är Utterbacken den plats som är avsatt för hämtning och lämning.
Från taxizonen är det en knapp 700 meters promenad ner till Lidingövallen. Se promenadvägen på eniro.se


Klicka på bilden för förstoring


Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med