Lidingöloppet - Åka till Lidingöloppet

Åka till TCS Lidingöloppet

Åka till Lidingöloppet
Åka till Lidingöloppet

Parkeringsmöjligheterna är begränsade under TCS Lidingöloppshelgen, därför rekommenderar vi samåkning av alla slag: tåg, buss eller bil. Cykel är ett smidigt alternativ, men vi misstänker att dina ben kanske är lite väl möra efter 30 km löpning.

Löpartåget med SJ

Reser du till TCS Lidingöloppet från Göteborg kan du nu boka det populära löpartåget med SJ. Boka löpartåget här 

SJ-rabatt 
SJ erbjuder 10% rabatt för resor till TCS Lidingöloppshelgen. Du bokar med rabatt här 

Gratisbuss Ropsten–Lidingövallen t/r

Under fredag, lördag och söndag har TCS Lidingöloppet speciella gratisbussar som går mellan tunnelbanestationen Ropsten och Lidingövallen, där nummerlappsutdelningen och Sportmässan finns. Eftersom både framkomligheten och parkeringsmöjligheterna är starkt begränsade kring tävlingsområdet, uppmanar vi deltagare från Stockholmsområdet att åka T-banas röda linje 13 till Ropsten för vidare transport med gratisbussarna. Vi ser också till att du kommer tillbaka till Ropsten med buss.

Gratisbussarna går till och från Ropsten följande tider:
Fredag kl 12.00–22.00
Lördag kl 07.00–21.30
Söndag kl 08.00–17.00

Övriga tider går ordinarie busslinjer 204 och 212 till Lidingövallen (tyvärr ej gratis). Gå in på www.sl.se för info om biljetter, priser och tidtabeller.

Gratisbussarna körs av:

 

Fjärrbuss till Lidingöloppet

Ska du springa TCS Lidingöloppet 30 km på lördagen? TCS Lidingöloppet erbjuder tillsammans med vår transportpartner, ett brett utbud av bekväma bussresor som tar dig ända fram till Lidingövallen. Läs mer och boka bussresan här!

Bil

Vi rekommenderar alla löpare och åskådare som kommer med bil till Lidingö att samåka i så stor utsträckning som möjligt. Framkomlighet och parkeringsmöjligheter är starkt begränsade under TCS Lidingöloppshelgen.

Från Ropsten följer biltrafikanter gul skyltning, samt anvisningar från polis och trafikvakter. Ett alternativ är att parkera i Ropsten och därifrån åka TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats över i bilen eller vill du åka med i någons bil? I Skjutsgruppen kan chaufförer och passagerare hitta varandra. 
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »
(Sök på Lidingövallen)

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller ta gratisbussen till TCS Lidingöloppet!

Taxizon

Ska du åka taxi till eller från Lidingöloppet, är Utterbacken den plats som är avsatt för hämtning och lämning. Från taxizonen är det en knapp 700 meters promenad ner till Lidingövallen. Se promenadvägen på eniro.se


Klicka på bilden för förstoring


Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med