Seeda dig med Racefox – när du vill

Med appen Racefox Run kan du nu seeda dig till TCS Lidingöloppet genom att springa sista milen från Grönsta gärde.  

För att få stå i en startgrupp lite längre fram, kan du seeda dig till TCS Lidingöloppet. Hittills har seedningen baserats på dina resultat i olika löplopp, samt på tidigare resultat i Lidingöloppet. Nu finns en ny möjlighet att fixa din önskade startgrupp. Tillsammans med appen för löpcoachning, Racefox Run, skapar vi nu en unik digital löpararena. Det betyder att sista milen från Grönsta gärde alltid står öppen för dig och du kan köra ditt seedningslopp när du vill.

Det är bara att öppna appen Racefox Run och springa iväg. Appen klockar din tid och resultatet skickas direkt till Lidingöloppet. Seedningsresultatet landar i din telefon bara några minuter efter passet är klart. Enklare blir det inte!
Den som använder Racefox app identifierar sig mot Lidingöloppet lika tydligt som med ett ID-kort genom sitt unika löpsteg.

Sista datum för seedning är 25 augusti. 

Testa själv!
16–25 2017 augusti finns Racefox på Grönsta gärde varje vardag klockan 18:30 och hjälper dig att komma igång. Du är välkommen att testa även om du inte redan har Racefox Run eller är anmäld till årets Lidingölopp. Att seeda dig på riktigt kan du dock bara om du är anmäld och har Racefox som går att köpa på plats. 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med