Årets TCS Lidingöloppssko!

Nu lanseras årets TCS Lidingöloppssko. Vår partner Saucony har tagit fram den specialdesignade skon för årets upplaga av TCS Lidingöloppet - Saucony Kinvara 8 TCS Lidingöloppet Edition.

Den officiella skon för TCS Lidingöloppet lanserades för första gången i historien 2016. Saucony har gedigen erfarenhet av att ta fram unika skor för långdistanslopp och har bland annat gjort de officiella skorna för Virgin London Marathon, Boston Marathon och TCS New York Marathon. 

Skon finns i begränsad upplaga och är nu ute till försäljning hos Team Sportia. Vi har pratat med Saucony om årets sko:

Vad för sorts sko är det?

Saucony Kinvara 8 är den senaste upplagan av den populära lättviktsskon. När modellen introducerades 2010 revolutionerade den världen genom sin innovativa konstruktion med lågt häl-tå-dropp för att främja löpning på mellan- och framfoten snarare än hälen. Det är just den låga vikten i förhållande till mängden dämpning som gör Kinvara till den kvalitetssko det är. Nytt för åttonde upplagan är en hel toppsula i EVERUN material som resulterar i förbättrad dämpning och respons i varje löpsteg.

Varför lämpar den sig extra bra på Lidingöloppsspåret?

Skons goda dämpning trots sin låga vikt, har gjort den till en favorit bland löpare som vill ha en lite lättare och snabbare sko när man springer sina lopp, såsom TCS Lidingöloppet. Den lämpar sig även för träning när man kör sina kortare pass såsom back- och intervallträning, vilket också vitala träningskomponenter för en Lidingöloppslöpare. Ställer man sig dessutom i målfållan på Grönsta gärde och kikar på folks fötter så är antalet Kinvara slående.

Hur många får chansen att köpa skon?

Skon släpps i en mycket begränsad upplaga så det gäller att vara snabbt framme. Den kommer att finnas tillgänglig genom Team Sportia, som har den till försäljning genom sin hemsida och i ett antal utvalda butiker.

Klicka här för att köpa Lidingöloppsskon 

 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med